Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno!

Spavate bez donjeg rublja? Liječnik otkrio zašto ne biste trebali - i tako zgrozio mnoge

TikTok
07.09.2021.
u 11:28

Objasnio je da su jedina iznimka ovom pravilu žene kojima je ginekolog preporučio da spavaju bez donjeg rublja

Koja je najbolja poza za spavanje? Koje je najbolje vrijeme za odlazak u krevet? Ova pitanja često podijele mišljenje drugih, ali najveća rasprava svakako se vodi o spavanju u pidžami ili bez odjeće.

Popularni liječnik Anthony Youn, koji na TikToku broji više od 5 milijuna pratitelja te redovito objavljuje zanimljive činjenice o ljudskom tijelu i zdravlju, objasnio je zašto nikada ne bismo trebali spavati bez odjeće, a razlog je zgrozio mnoge.

- Prosječna osoba ispušta vjetrove 15 do 25 puta dnevno, a to se može dogoditi i dok spavate. Jedna znanstvena studija pokazala je da svaki put kada osoba ispušta vjetar, ispušta se i mala količina fekalija. Ista studija pokazala je da će vaše gaćice upiti sve te čestice. Molim vas, zbog dobrobiti svog partnera, nosite donje rublje dok spavate - objasnio je on.

@tonyyounmd

Why you should never sleep without underpants! ##learnontiktok ##tiktokpartner ##sleep ##shart ##fart

♬ Pumpkins - Clutch

Također je u komentaru dodao kako žene, kojima je ginekolog preporučio da spavaju bez donjeg rublja, slušaju njegove upute, ali da muškarci prije ulaska u krevet svakako imaju donje rublje. 

Njegov video pregledan je više od 10,7 milijuna puta te je pokrenuo raspravu o navikama ispuštanja vjetrova u krevetu.

“Moj suprug i ja samo ćemo nastaviti ispuštati fekalije jedno po drugome”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga napisala: “15 do 25 puta dnevno? Barem sam u nečem uspješnija od drugih.”

"Moj krevet, moj izbor", nadovezao se jedan korisnik, dok je drugi rekao: "Već 39 godina puštam vjetar u svom krevet. Nećeš me sada promijeniti."

Pet razloga zbog kojih toliko ispuštate vjetrove i zašto tako jako smrde:

1/7

Komentara 19

ZV
zvezdomor
12:12 07.09.2021.

a ako krenu jači vjetrovi ja zatvorim prozor

Avatar Jasamhrvaticaizbosne
Jasamhrvaticaizbosne
20:37 07.09.2021.

Samo brazilke (ljeto), plus po zimi jos samo carape😉

MM
Marljivi mrav
21:39 07.09.2021.

Više ni prdnuti kak človek nesmem. Žalosno je to!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije