Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kilogram po kilogram

Skinite 2 kg u deset dana i uvucite se u te tijesne traperice

žena, traperice, donje rublje
Foto: Thinkstock
11.04.2014.
u 13:58

Spuštanje ispod 1000 kalorija dnevno obično nije dobra ideja, jer znači nedovoljno unošenje hranjivih tvari i pad energije

Ako želite ući u tijesnu suknju ili traperice, sasvim je realno da ćete u razdoblju od deset dana moći ostvariti cilj.

Za deset dana je moguće izgubiti do 2 kg, jer se to najviše odnosi na višak tekućine u organizmu, što će vas osloboditi i nadutosti.

Nemojte gladovati

Iako će mnoge žene biti u iskušenju da svedu svoj svakodnevni jelovnik na jedan skromni obrok, ovakav spartanski režim usporit će metabolizam. Spuštanje ispod 1000 kalorija dnevno obično nije dobra ideja, jer znači nedovoljno unošenje hranjivih tvari i pad energije. Najbolji recept za relativno brzo mršavljenje je da svakodnevno unosite 1200 nutritivno vrijednih kalorija.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Jedite kod kuće

Pridržavanje striktnog režima prehrane nije ostvarivo ako često jedete izvan kuće. Dakle, u periodu od deset dana pripremajte sve obroke kod kuće.

Očistite organizam

Imate dvije opcije - započnite ili završite desetodnevni program mršavljenja postom na bazi sokova ili nekog preparata za detoksikaciju organizma. Tako ćete se brzo osloboditi bar još jednog kilograma. Današnji preparati na bazi voća, povrća i orašastih plodova učinkoviti su i sigurni za zdravlje. Ako ne želite konzumirati gotove preparate, a trebate očistiti organizam, možete zamijeniti dva obroka dnevno proteinskim napitcima (najbolji su oni na bazi soje ili pšenice, jer najduže održavaju osjećaj sitosti).

>>Šest 'zlatnih' pravila za bolje zdravlje i jednostavno mršavljenje

>>Riješite se tih nakupljenih kilograma! Pratite ove korake

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije