Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulažu u izgled

Sestre troše novce i novce da bi izgledale identično, a žele operirati čak i intimne dijelove tijela

YouTube
07.10.2021.
u 12:30

Grudi, usne i nos su sređeni, a sestre su šokirale kada su priznale kojim će se još zahvatima podvrgnuti.

Dolly i Daisy Simpson, 25-godišnje blizanke iz Velike Britanije gostovale su u jutarnjem programu This Morning na ITV programu, zajedno s majkom Christinom, i pričale o estetskim operacijama kojima su se podvrgnule.

Ove sestre nisu htjele samo povećati grudi ili smanjiti nos, njihov cilj je da izgledaju potpuno identično, prenosi Daily Mail.

Grudi, usne i nos su sređeni, a sestre su šokirale kada su priznale kojim će se još zahvatima podvrgnuti. Naime, žele imati identičnu vaginu, pa će ići na labioplastiku, a nakon toga i na brazilsko podizanje stražnjice.

Majka Christina kaže kako joj odluka djevojaka teško pada i ne vidi potrebu za tolikim mijenjanjem vlastitog izgleda. "Vjerujem da su razne okolnosti izazvale ovakvu odluku. U školi su ih često znali zadirkivati jer su nosile istu odjeću, a one su se loše osjećale. Društvene mreže su također imale utjecaj... Kao roditelj, na kraju dana samo želite da vaša djeca budu sretna i zdrava, ali ja sam zabrinuta što one žele i dalje ići na operacije, pogotovo sam protivnik brazilskog podizanja stražnjice. Ne mogu im braniti ništa, ali mogu ih savjetovati."

Majčina zabrinutost djevojke ne sprječava da dalje ulažu u svoj izgled. "S 18 godina smo popravile usne, a onda smo počele razmišljati što bismo dalje mogle korigirati. Slijedila je operacija nosa, pa grudi. Nije čak da želimo izgledati identično koliko imamo iste nesigurnosti. Imale smo manjak samopouzdanja i zajedno si ga sada podižemo", kažu sestre koje odlaze kod istog kirurga.

Građani o padu Facebooka, Instagrama i WhatsAppa: "Htio bi da nam se to češće događa, bilo mi je lijepo bez društvenih mreža"

Influencerica koje je potrošila 170.000 kn na operacije pokazala kako je izgledala prije njih, a sada se žali: Ne mogu pronaći dečka

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:29 08.10.2021.

znači i uklanjanje "krovića"... bljak, i kolko vidim po slikama - totalno su se poružnile, i izgledaju starije od 39,99

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije