Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

5 načina kako voditi ljubav po vrućini

Iako smo svi lijepo vrijeme jedva čekali, temperature iznad 30 stupnjeva Celzijevih ne podnose svi baš najbolje pa im zbog toga pati seksualni život
24. lipnja 2017. u 18:20 10 komentara 31940 prikaza
seks
Foto: Thinkstock

S prvim danima ljeta počele su i dosadne ljetne vrućine. Iako smo svi lijepo vrijeme jedva čekali, temperature iznad 30 stupnjeva Celzijevih ne podnose svi baš najbolje.

Seks NIJE NEMOGUĆE 7 žena otkriva: Samo u ovim pozama doživimo orgazam

U takvim uvjetima se najradije ne bi micali ispod klime cijeli dan, a kamoli radili nešto drugo. No, kako vaš seksualni život ne bi trpio zbog previsokih temperatura, evo savjeti kako u njemu uživati, a da pritom ne padnete u nesvijest od vrućine.

1. Kockice leda
Kockicama leda začinite svoj seksualni život. Zapravo, rashladite ga. uzmite kockicu leda, stavite je između zubi i prolazite njome cijelim tijelom vašeg partnera, odnosno partnerice, a onda to tražite da i vama učini.

2. Seks u javnosti
Iako nije baš dopušteno, sigurno je uzbudljivo. Stari stanovi nemaju ugrađene klimatizacijske uređaje ako to sami niste učinili, stoga ako se kuhate u stanu i nije vam do ničega, sjetite se da su brojni trgovački centri, ali i kina rashlađeni. Garantiramo, imat ćete opasno, seksi i rashlađujuće iskustvo.

3. Hladni tuš
Umjesto tople kupke, zajedno uđite pod hladan tuš. Grijat ćete se toplim tijelima, dok će vas voda rashlađivati.

4. Izbjegavajte 'jastučiće'
Kreveti se tijekom seksa mogu poprilično ugrijati, a pogotovo ako je na njima mekani prekrivač. Najbolje rješenje za seks u toplim danima je kuhinjski pod ili stol gdje se nećete toliko znojiti.

5. Vrući seks
Ako vam vrućina ne smeta baš toliko, prepustite se strastima jer će vam užitak sigurno biti još veći. Radite to u laganijem ritmu, dišite duboko i gledajte se u oči, neće vam smetati ama baš ništa jer ćete jedino misliti o obostranom zadovoljstvu. 

par u krevetu Roditelji otkrili Ovoliko se puta trebate seksati ako želite napraviti dijete Seks niste znali... Što muškarci uvijek primijete na ženama tijekom seksa? Seks STRUČNJACI TVRDE Sve što znate o seksu je krivo! Cilj nije orgazam?
HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas