Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u lijepim stvarima

Samohrana majka troje djece ispričala: 'Za Valentinovo samu sebe počastim šopingom - vrijednim 15 tisuća kuna'

Instagram
12.02.2021.
u 12:30

Prethodnih godina je kupila dizajnerske cipele i torbu marke Louis Vuitton, a počastila se i putovanjima u Dubai i Australiju.

Francesca Amber (35) iz Londona je samohrana majka troje djece, a svake godine na Valentinovo nagradi svoj trud i napor u odgoju te se počasti s raznim poklonima u vrijednosti oko 15 tisuća kuna, kako piše The Sun.

Prethodnih godina je kupila dizajnerske cipele i torbu marke Louis Vuitton, a počastila se i putovanjima u Dubai i Australiju - sve to na dan ljubavi koji mnogi provode s voljenom osobom, a ona sama.

- Svake godine, ako sam sama na Valentinovo, pokušavam učiniti nešto posebno. Mislim da je to stvarno važno, pogotovo jer imam tri kćeri. Želim im pokazati da ne moraju sjediti i čekati da im muškarac učini život ljepšim. Mogu se same počastiti. Inače trošim između 1500 i 2000 funti (oko 12 i 17 tisuća) - ispričala je Francesca.

Jedna godine, prije nego što je dobila djecu, zajedno s prijateljicom je za Valentinovo otišla u Dubai, a jedne godine u Australiju i Tajland s kćeri Bohemijom. - Ne biste trebali propustiti uživati u lijepim stvarima samo zato što vas nije vodio muškarac, još uvijek možete uživati sami - objasnila je.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2

Francesca je prethodno bila udana, ali se razdvojila s ocem prve kćeri Bohemije kada je ona imala samo godinu i pol. Od tada je bila samo u kratkoj vezi s jednim muškarcem i ostala trudna s blizankama - on ju je napustio prije nego što su se rodile.

- Dosta puta sam Valentinovo provela sama, i prije i nakon braka. Ne mogu podnijeti parove koji se hvale svojim poklonima, Valentinovo nije za parove, to je dan za samce koji traže partnere. Želim pokazati svojim kćerima da vam ne treba muškarac koji će im poklanjati puno. Bolje je samo slijediti vlastite snove, zaraditi vlastiti novac i raditi svoje stvari. Tada kad nekoga upoznate, možete ga jednostavno voljeti bez ikakvih očekivanja - zaključila je.

Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu":

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije