Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdi da je egzotična

Sama si ubrizgava filere: Prije sam bila ružna, a sada sam zadovoljna izgledom

Instagram/@_just_queen_
08.07.2020.
u 11:15

Prijatelji su ju stalno zadirkivali da izgleda kao miš, a zbog svoje nesigurnosti odlučila je staviti filere u lice.

Anastasiia Pokreshcuk iz Kijeva velika je ljubiteljica filera, do te mjere da ih ubrizgava sama sebi u jagodice. Njezin jedinstveni izgled ne odobravaju svi, ali Anastasiia kaže kako je najbitnije da se njoj sviđa i da nikada nije požalila, prenosi LADBible.

Također je otkrila i da dobiva mnogo više pažnje muškaraca sada, kada ovako izgleda, a sigurna je kako je to zbog samopouzdanja koje je došlo s filerima. "Moja mama misli da je suludo, ali ne može puno utjecati na mene. Ne žalim, nikada nisam požalila i sretna sam sa svojim licem."

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

Ova 31-godišnjakinja rekla je kako je mrzila sve vezano uz sebe. "Glas, pojava, svega sam se sramila. Bio je ovo težak proces. Mislim da sam prije bila ružna, dok moja mama misli da sam prije bila prirodno lijepa, a da sam sada egzotična. Prijatelji kažu da sada izgledam bolje jer sam prije izgledala kao miš, tako su me zvali."

Razumije da ljudima njezino lice izgleda čudno, ali ne obazire se. "Filere sama stavljam, osim u obraze i u druge dijelove lica."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ну шо?🤩🤩🤩

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

Liječnik Alex Karidis upozorio je Anastasiiu da je samostalno ubrizgavanje filera jako opasno. "Postoji razlog zašto to rade stručnjaci, ima mnogo koraka koje mora odraditi netko tko zna što radi. Potrebno je znanje i iskustvo."

Ključne riječi

Komentara 7

NE
nečešrazbojniče
12:00 08.07.2020.

Bravo za tebe. Takve bi trebalo odvoditi na procjenu inteligencije i da li su sposobni brinuti se za sami za sebe.

DA
Darko22
12:46 08.07.2020.

teška tjelesna dismorfija

Avatar dmitarXX
dmitarXX
12:28 08.07.2020.

Koje ludilo vlada ovim svijetom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije