Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. Solo Positivo Film Festival Opatija

Ritmovi Daniel Millera rasplesat će Opatiju

Daniel Miller
17.07.2016.
u 12:30

Producent legendarnih Depeche Mode na Solo Positivo Film Festivalu

Jedan od VIP gostiju ovogodišnjeg 7. po redu Solo Positivo Film Festivala u Opatiji je i Daniel Miller, DJ i producent Depeche Modea, New Ordera, Yazooa i brojnih drugih ikona elektronske glazbe.

Daniel Miller je osnivač legendarnog Mute records, nastalog 1978. godine objavljivanjem svog 7 inčnog silngla “Warm Leatherette” od kada se Mute, od one man kompanije, promiče u globalnu grupu.

Iako s bogatim iskustvom u DJ­ingu, Milerov recentni rad inspiriran je pozivom Karl O’Connora aka Regisa da zajedno nastupe na Sandwell Districtu na berlinskom Berghainu nakon čega se ozbiljnije prima ovog posla te s velikim uspjehom nastupa širom svijeta od Sonara, Ibize, Amsterdama preko Tel Aviva i Londona do Barcelone i ove godine Opatije na Solo Positivo Film Festivalu.

Daniel Miller s velikim je uspjehom surađivao s brojnim mega bandovima kojima je bio producent poput Nick Cave & Bad Seedsa, Depeche Modea, Yazooa ili pak New Ordera.

Miller će opatijsku publiku osim svojim nastupom privući i jednosatnim Masterclassom u opatijskom Paviljonu Šprorer na dan koncerta 2. kolovoza. Ulaznice za projekcije i koncerte dostupne su na prodajnim mjestima Festivala Opatija ili na www.mojekarte.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije