Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju

'Rekla mi je da želi dijete, a ja nisam siguran jesam li spreman. Više volim miran život'

02.09.2019.
u 22:27

Žive u istom stanu, a zajedno su četiri godine. Ona 27 godina i htjela bi obitelj, dok on ima drugačije želje

Cura mu je jasno dala do znanja da se želi udati i jednog dana imati obitelj. Ipak, on ne želi djecu i ne zna trreba li joj to reći pa je za savjet pitao terapeutkinju portala The Sun Deidre. 

Foto: Shutterstock

"Rekla mi je kako želi obitelj. Nisam siguran u sve to. Volim miran život, puno slobodnog vremena i želim imati dovoljno novaca da mogu raditi što god poželim, kao na primjer putovati. Znam da su ovo kritične godine za žene koje žele dijete."

Ne zna treba li joj nešto reći odmah ili možda još malo pričekati i razmisliti o svemu. 

Deidre mu je odgovorila: "Pričajte sa svojom djevojkom što prije. Mora znati na čemu je i ne želite da vam jednog dana kaže da je trudna, a vi niste spremni."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije