Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Poručila svim ženama: Ovo je simptom raka dojke za koji niste znali

Sherrie Rhodes sa svojima je podijelila fotografiju svoje dojke kako bi žene upozorila na jedan od simptoma raka
28. srpnja 2017. u 10:18 1 komentara 51246 prikaza
Sherrie Rhodes
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Sherrie Rhodes iz engleskog Hulla u East Yorkshireu sa svima je odlučila podijeliti fotografiju svojih grudi, ali iz najhumanijeg mogućeg razloga.

dekolte, grudi Neugodno Bole vas grudi ili bradavice? Ovo mogu biti uzroci boli...

Ona je, naime, primijetila dvije udubine na svojoj dojci i odmah je pomislila kako je možda riječ o raku. Otišla je na pregled, a njezine sumnje su se obistinile. Dijagnosticiran joj je rak dojke, no onda je odmah svojom nesrećom odlučila pomoći drugima.

– Nakon što sam čula dijagnozu, sjedila sam u automobilu i pomislila 'moram staviti sliku na Facebook'. To je intimno područje i bila sam nervozna, ali sam pomislila da će biti jako vrijedno pomognem li barem jednoj osobi. Da ja nisam vidjela takvu fotografiju na Facebooku ranije ne bih imala pojma da je to jedan od znakova raka – pojasnila je ova majka koja je objavila fotografiju svoje dojke na društvenoj mreži kako bi pomogla drugim ženama da što ranije otkriju simptome raka dojke.

Sherrie je poručila ženama da pregledavaju svoje grudi redovito i da ne ignoriraju bilo kakvu promjenu. 

pilule NAKON 20 GODINA Institut u Lyonu: Antibaby pilule uzrokuju rak dojke rak dojke žena iz bogate obitelji Rak dojke nije nova bolest, postojao je prije 4200 godina ružičasta vrpca (1) može se liječiti Rak dojke: Važno je opaku bolest otkriti na vrijeme
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas