Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jo-jo mršavljenje

Prosječna žena u ormaru ima odjeće u četiri različite veličine

'Low section view of three women walking and holding shopping bags'
'Stockbyte'
17.11.2010.
u 15:17

Prosječna žena u ormaru ima haljine u čak četiri različite veličine i grudnjake u pet različitih veličina

Prosječna žena tijekom života u ormaru ima haljine u čak četiri različite veličine i grudnjake u pet različitih veličina, što je posljedica jo-jo efekta dijeta, pokazuje novo istraživanje The Harley Medical Groupa provedeno na 2000 žena.

Studija je pokazala da kilaža žena na dijeti varira i do nekoliko kilograma, što mijenja oblik tijela kroza život, prenosi Daily Mail. Stručnjaci koji su proveli istraživanje još jednom žele upozoriti na to koliko su nezdrave brze dijete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije