Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravilna higijena zubi

Potražite recept za zdrave zube

Potražite recept za zdrave zube
Foto: VL
15.03.2018.
u 15:52

O redovitom pranju zubi učimo od malih nogu, ali opasnosti koje mogu dovesti do ispadanja zubi manje su poznate

Tri puta na dan četkati zube barem tri minute – pravilo je o zubnoj higijeni koje nam je svima dobro poznato. Ali što kada zubno meso postane osjetljivo? Večernji list donosi informacije, ali i rješenje u obliku četkice i paste za zube Parodont koje možete potražiti u subotu 17. ožujka na dar u paketu s Večernjim listom i Gourmetom.

Bolesti zubnog mesa poput gingivitisa i parodontitisa, uz karijes, vodeći su uzroci gubitka zubi. Ove bolesti uglavnom nastaju zbog bakterija koje se zbog neadekvatne higijene nakupljaju na površini zuba. Ako se upale poput gingivitisa ne tretiraju na vrijeme, može doći do klimanja, ali i ispadanja zubi. Zubno meso postaje toliko osjetljivo da čak i blagi dodir četkicom za zube prouzročuje krvarenje.

Prepoznajete li se u ovom opisu, ne brinite se – Večernji i Gourmet imaju rješenje! Donosimo četkicu i pastu za zube koje imaju blagotvoran i smirujući učinak na upaljeno i osjetljivo zubno meso.

Pastu za zube i četkicu Parodont potražite u subotu 17. ožujka u paketu s Večernjim listom i Gourmetom – na dar. Svakodnevna upotreba paste za zube Plidenta healthcare Parodont klinički dokazano pomaže u uklanjanju plaka i smanjenju krvarenja zubnog mesa.

Paket je dostupan na kioscima za samo 15 kuna!

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije