Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što da misli

Ispovijest žene: 'Suprug želi nazvati našu nerođenu kćer po preminuloj bivšoj supruzi'

Shutterstock
05.01.2021.
u 11:30

Cijela njegova obitelj žestoko je osuđuje jer ne želi pristati na tako nešto.

Nepoznata žena koja čeka djevojčicu sa suprugom na Facebooku je otkrila da imaju probleme i česte sukobe, a sve iz jednog razloga - jer on želi nazvati njihovu kćer po svojoj preminuloj bivšoj supruzi. 

On ju je, zajedno sa svojom obitelji, žestoko osudio jer ne želi pristati na tako nešto. 

"Suprug i njegova obitelj napali su me jer ne pristajem da se naša nerođena kćer zove po njegovoj preminuloj bivšoj supruzi. Žao mi je što je umrla, to je jako tužno, ali mislim da je dovoljno to što on nosi njihovo vjenčano prstenje oko vrata i što po kući imamo njihove fotografije. Ne želim da mi dijete nosi njezino ime."

Pitala je ljude je li nerazumna i podržavaju li stav njezinog supruga ili ne. "Naravno da je tužno što je žena umrla, ali ti si njegova budućnost baš kao i vaše dijete. Sebični su i bez razumijevanja", rekla je jedna osoba dok je druga napisala da je zaista čudno da dijete nosi ime prema bivšoj partnerici. "Mislim da je tvoj suprug nerazuman i da bi rasprava trebala biti između vas dvoje, a ne između tebe i cijele njegove obitelji."

Neki su pisali da je suprugova želja jeziva i da je pretjerano čak i to što nosi prsten oko vrata, prenosi Mirror.

Biste li se cijepili protiv koronavirusa? Provjerite što kažu građani:

Svekrva iz pakla: Prekinula vjenčanje i urlala na mladenku: "Moj sin nema mane"

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:55 05.01.2021.

Ispovijest žene: "Suprug želi nazvati našu nerođenu kćer po preminulom največjem hrvatu u istoriji, ratnom heroju, posleratnom humanitarcu i ljudini Maršalu Josipu Brozu Titu"

MO
montello
18:06 05.01.2021.

to znači da ju je volio i da ženu ponizava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije