Naslovnica Lifestyle Putovanja

Posada jedrilice HIR3 u problemima: Dramatičnije je nego na Atlantiku...

"Trebalo nam je puna dva i pol sata po mraku i valovima i koji se prelijevaju preko prove da pohvatamo sve i malo se sredimo, učvrstimo pripone, te osiguramo jarbol."
17. travnja 2019. u 14:28 0 komentara 90 prikaza
HIR 3
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/3

Desetmetarski brod Mladena Šuteja s kojim je već oplovio nekoliko oceana, pod kapetanskom palicom hrvatskog jedriličara Saše Fegića, upao je u probleme. 

'moja avantura života' Dnevnik o putovanju oko svijeta, životu na jedrilici i lukama u kojima su pristajali

"Noćas na 20ak čvorova vjetra opet nam je pukao prednji štraj, ali ovaj put puno dramatičnije nego na Atlantiku... puknula su oba nova komada koja su promijenjena u Brazilu. Trebalo nam je puna dva i pol sata po mraku i valovima i koji se prelijevaju preko prove da pohvatamo sve i malo se sredimo, učvrstimo pripone, te osiguramo jarbol."

HIR 3
1 / 8
HIR 3

Genova je nažalost uništena, roll sistem isto tako, javlja posada. HIR 3 Put oko svijeta Jedrilica HIR3 nakon tri mjeseca od Lošinja stigla do Brazila

"Sad ćemo pokušati s olujnim flokom i glavnim jedrom probiti se preko Bass Straita do Melbournea i napraviti nužne popravke... "

Pratite i dalje avanturu ove posade na putu oko svijeta...

Apćihaaa!
Jeste li znali da kišete brzinom od 150 kilometara na sat?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.