Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIFE WELLNES CENTAR, ŠIBENIK

Popusti za školarce i studente

Life wellnes centar
Foto: Promo
1/4
30.08.2019.
u 12:00

Spa & relax zona je savršeno mjesto za opuštanje duha i tijela u finskoj sauni, hidromasažnoj kadi, hidromasažnom tušu i tropskoj kiši.

Life wellnes centar svojom ponudom spaja zdravlje, sport i ljepotu na jednome mjestu. Centar ima teretanu, grupne trening-programe, spa & relax zonu i široku ponudu beauty tretmana.

Teretana je opremljena vrhunskim spravama svjetski poznatog proizvođača Cybex koje jednako zadovoljavaju potrebe i fitnes entuzijasta i profesionalnih sportaša.

Spa & relax zona je savršeno mjesto za opuštanje duha i tijela u finskoj sauni, hidromasažnoj kadi, hidromasažnom tušu i tropskoj kiši.

U Life wellnes centru, koji se nalazi u Ulici bana Ivana Mažuranića 3 u Šibeniku, kažu da, želite li izgledati lijepo i osjećati se dobro, dođete na neku od masaža: medicinsku, sportsku, aromatsku masažu, anticelulitnu te nešto drukčiju, četveroručnu masažu, masažu u paru, thalgo indijsku masažu, hot stone masažu, masažu za trudnice i uvijek najpopularniju antistresnu masažu, koja u relaksirajućem ambijentu pomaže u opuštanju od stresa. Cijena antistresne masaže je 180 kuna.

Foto: Arena Hospitality Group

U ponudi su i sve vrste depilacija, anticelulitnih tretmana, manikura, pedikura i tretmana lica.

Jedna od najtraženijih usluga je soak off manikura koja se radi s popularnim OPI lakovima i u cijeni od 150 kuna, uz trajni lak, klijentice dobiju i besplatni piling ruku, kremu i posebno ulje za nokte.

Usluge su namijenjene svima, od školaraca do umirovljenika. Školarcima i studentima osigurani su posebni popusti.

Life Wellnes centar posjećuju oni koji vode brigu o svome zdravlju i izgledu te tako žele postići savršeni sklad duha i tijela. Jer, sve to im je dostupno na jednome mjestu, uz stručno osoblje i sve potrebne sadržaje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije