Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokažite inicijativu

Poljubite se na prvom spoju i odredite sudbinu vaše veze

spoj
Foto: Thinkstock
1/2
27.06.2014.
u 07:28

Neodlučnost ostavite negdje na prvom spoju. Nakon što vas je zavođenje dovelo do prvog spoja pokažite iniciijativu i nemojte se sramiti poljubiti ga povremeno

Istraživanje Sveučilišta Oxford otkrilo je da ljubljenje na prvom spoju može odrediti dugovječnost odnosa.

Tijekom poljupca uključena su osjetila mirisa i okusa što dovodi do instantnog podsvjesnog odobravanja ili neodobrovanja osobe koju ste poljubili. Portal TOI donosi što biste mogli uraditi naprvom spoju da doznate je li ON muškarac za kojeg biste se mogli vezati.

1. Poljubite ga na prvom spoju

Neodlučnost ostavite negdje na prvom spoju. Nakon što vas je zavođenje dovelo do prvog spoja pokažite iniciijativu i nemojte se sramiti poljubiti ga povremeno. Neka poljubac bude lagan i nježan.

2. Nostalgija

Ako nakon prvog spoja osjećate nostalgiju za tim susretom i u sjećanje prizivate te prve poljupce, čestitamo. Ali ako prvi spoj nije na vas ostavio neki upečatljivo pozitivan dojam, nemojte biti "dobra dusa" i velikodušno ostajati s nekim ako to nije to.

Foto: pixabay

3. Opustite se na drugom spoju

Prvi je iza vas i sva trema koju ste tada imali može izostati. Opustite se na drugom susretu.

>>5 stvari koje će ga osvojiti već na prvom sastanku

>>Evo što će muškarac primijetiti na ženi već u prvih 10 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije