Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darovi uz Večernji

Plitvice u vašem domu!

Plitvice u vašem domu!
Foto: VL
28.11.2019.
u 14:36

Večernjak vam daruje veliki kalendar za 2020. s veličanstvenim fotografijama Plitvica

U subotu 30. studenoga u Večernjem listu čeka vas veliki kalendar za 2020. s fotografijama Plitvičkih jezera. Doznajte i kako će vas čarobna Lika oduševiti prirodom, ponudom i aktivnostima u posebnom prilogu koji vam darujemo uz kalendar.

Plitvice za pamćenje

Ako ste ikada posjetili Plitvička jezera, sigurno znate da je nemoguće ostati imun na njihove ljepote. Sada možete cijelu godinu uživati u inspirirajućim fotografijama našeg najljepšeg prirodnog fenomena. Večernji vam daruje kalendar za 2020. s 12 predivnih fotografija jezera kroz sva godišnja doba.

Čarobna Lika – bajkovita destinacija

Uz to što nam je darovala predivna Plitvička jezera, Lika otkriva mnoge druge ljepote, koje ćete pronaći u posebnom prilogu Čarobna Lika.

Saznajte gdje se u Lici krije adrenalin za najhrabrije i koje biciklističke rute predstavljaju raj za avanturiste. Otkrijte tu bajkovitu destinaciju koja donosi nezaboravan pogled s Velebita i tri klime unutar pola sata vožnje. Za ljubitelje izvrsne hrane, donosimo i gastropreporuku ličkog kraja – najbolja jela naše gorske regije.

Tolike ljepote ne možete iskusiti u jednom danu, zato u prilogu pronađite i preporuku smještaja za svaki budžet. Otkrivamo gdje spavati ako posjećujete Plitvice s prijateljima, a kamo odvesti obitelj.

Darovi uz Večernji

Kalendar za 2020. s fotografijama Plitvičkih jezera i posebni prilog Čarobna Lika pronađite u subotu 30. studenoga uz Večernji list na svim kioscima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije