Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

PITANJE DANA S popisom ili totalno neplanirano, kako obavljate kupovinu?

shutterstock
01.02.2024.
u 10:30

A, kako vi kupujete? Recite nam u anketi!

Porastom troškova života, a pogotovo cijena u trgovina mnogi su odlučili promijeniti svoje strategije odlaska u kupovinu. Mnogi, tako, u nabavku idu s popisom stvari koje su im nužne te ne odstupaju ni malo od njega. Naravno, postoje i oni koji svaki puta naprave popis, ali kada izlaze iz trgovine imaju tri puta više stvari nego na originalnom popisu. 

Također, tu su i oni koji uđu u trgovinu pa tamo odluče što im treba ili barem što bih htjeli imati doma. Ovakav način kupovine ima i svoje mane. Naime, tako najčešće potrošite više novaca nego što ste planirali, a sigurno zaboravite kupiti nešto što vam je bilo nužnu. U današnje vrijeme nije potrebno čak ni ručno sastavljati popis za kupovinu jer izbor aplikacija koje to čine za vas je nevjerojatan. 

VEZANI ČLANCI: 

Osim što više nećete lutati po dućanu i pokušavati se sjetiti što vam sve treba, uz popis za kupovinu bacat ćete i manje hrane, ali i moći planirati cjelovite i zdrave obroke uz manje troškove i s manje stresa. Naravno, odlazak u neplaniranu kupovinu ima i svoje draži kao što su kupovina onoga što vam se u tom trenutku svidi i element iznenađenja kada dođete doma i odlučite što ćete od toga svega spremiti za ručak. 

Ako imate djecu, osmijeh na njihovim licima sigurno je neprocjenjiv kada neplanirano donesete neki slatkiš iz dućana. Ako se striktno držite popisa možda nećete često imati ovakve trenutke, ali ćete imati priliku naučiti i svoju djecu o racionalnoj i pametnoj kupovini. A, kako vi kupujete? Recite nam u anketi! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije