Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasno

Pitali smo građane što im se lijepo dogodilo u zadnje vrijeme, a odgovori su oduševili: 'Tata će dobiti novi gebis!'

18.10.2021.
u 11:25

Dokazali su, još jednom, da je zaista malo potrebno da budemo sretni.

Od početka prošle godine do danas ljudi su se susreli s teškim periodom - cijeli svijet zahvatila je pandemija, puno vremena proveli smo odvojeni od najmilijih, a Hrvatsku su pogodila i dva jaka te mnoštvo slabijih potresa. Ekipa Večernjeg lista odlučila je razbiti sivilo pitajući građane koje su im se, u zadnje vrijeme, lijepe stvari dogodile, a njihovi odgovori pokazuju koliko su male stvari bitne.

Prvi prolaznici, otac i sin pohvalili su se kako su jutros naručili novi gebis za starijeg gospodina, a k tome nisu morali ni dugo čekati na pregled što ih je posebno usrećilo. "Odlično, najbolja vijest! Tata može opet fino papati, ne samo juhice, nego i meso."

Pogledajte video:

Sreli smo i vlasnicu modne agencije Talia Models, Tihanu Harapin Zalepugin koja je rekla: "Bila je revija u Hölgu i imali smo tombolu. I ja sam dobila prvu nagradu. Vikali su: mito i korupcija, namješteno! Sad si idem po nagradu, mogu izabrati cipele koje hoću."

"Evo, sinu smo pokrili kuću, sad se radi fasada, to je poklon djeci i unucima! Učinili smo to za svog sina, snahu i unučad. To je nešto što čovjek može reći da je lijepo i da nas veseli", rekao nam je jedan bračni par.

Jedna prolaznica pohvalila nam se da će postati baka i to po deseti put jer njezina kći čeka šestu bebu! 

Evo što vaš horoskopski znak govori o tome kakvi ste kada se zaljubite, ali i odljubite

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije