Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let iz pakla

Pijani putnici vikali i povraćali na letu od Manchestera do Zadra. Kad su sletjeli, uhitila ih je policija!

Screenshot
09.07.2019.
u 10:29

Na letu koji traje tri i pol sata muškarci su vikali i povraćali, a sve je zabilježio mladi par

Ovaj let od Manchestera do Zadra sa zrakoplovnom kompanijom Ryanair svi će pamtiti. Mladi pijani muškarci cijelim su se putem, koji traje tri i pol sata, derali, a vrhunac je bio kada se jedan od njih ispovraćao. Svemu su svjedočili Aneta Zukow (24) i Piotr Nesan (32) koji su  fotografirali i snimali, a to je potom objavljeno u Daily Mailu. Video možete pogledati na njihovom portalu.

Muškarci su išli na Hard Island festival, a bilo ih je oko 70. Let je kasnio upravo zbog njih jer ih je posada pokušala smiriti, ali neuspješno. Nisu slušali nikoga, a alkohol je učinio svoje.

Osim što su cijelo vrijeme vikali i derali se, jedan se i ispovraćao po podu zrakoplova, a kasnije je jednostavno zaspao."Bilo je kao da smo vani, ali bez glazbe. Derali su se i nitko ih nije mogao smiriti. Svi su bili pijani. Zapravo su imali tulum u zrakoplovu. Bili su životinje. Već su pijani ušli u zrakoplov, a zbog njih se nije služio alkohol cijelim putem. Ovo nam je najgori let u životu", rekla je Aneta. Gotovo su svi oni išli na festival, a nakon što je zrakoplov sletio, trojicu je uhitila hrvatska policija.

 

Ključne riječi

Komentara 36

DR
drzislav
11:04 09.07.2019.

Kulturan narod. Kakav kroz povijest, takav i sad. Dno dna, kukamo zbog Čeha i Poljaka, a Englezi su uvjerljivo najprljaviji i najprimitivniji turisti.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
10:44 09.07.2019.

Svinje Engleske. Takav ološ nam netreba u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
10:53 09.07.2019.

Kako je moguće da su aerodromske sigurnosne službe uopće pustile da se pijani krkani ukrcaju u zrakoplov? Bitno je da ti oduzimaju bočice s vodom iz sigurnosnih razloga. S bočicom od dva deci Jane možeš za čas posla oteti ili srušiti avion, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije