Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Show u avionu

Stjuard nasmijao sve do suza: Ovako nešto nisam vidio u cijelom svom životu

stjuard
Foto: Screenshot
05.07.2019.
u 15:14

Svi su mu pljeskali kada je završio, a onda se dogodilo nešto ludo, pogledali smo i francusku verziju, rekao je jedan putnik

Stjuard aviokompanije WestJet postao je hit na internetu nakon što je objavljena snimka njegove demonstracije sigurnosnih mjera u zrakoplovu.

Putnici u zrakoplovu koji je letio iz kanadske Alberte u Arizonu u SAD-u doslovno su plakali od smijeha dok je on izvodio petominutni skeč.

– Imao je nevjerojatnu energiju. Kada je počeo s objašnjavanjem, svi smo ostali zapanjeni. U 61. godini nikad nisam vidio da je netko iz posade ovako očarao ljude. Svi su mu pljeskali kada je završio, a onda se dogodilo nešto ludo, pogledali smo i francusku verziju – rekao je jedan od putnika.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Kaladin
Kaladin
16:23 05.07.2019.

Simpatičan je 🙂

HH
Hrvoje Hrk !!
20:24 05.07.2019.

Znaci covjek je preedobar jer godisnje oko 4-5 puta letim i to kad objasnjavaju to je tak nezanimljivo ali ovaj je to podigao na visu razinu i svaka mu cast , bas je fora

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
14:15 09.07.2019.

To ga je njegov decko nagovorio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije