Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava hrvatska Zlatokosa

Pavica iz Virovitice ima kosu dugačku čak 115 cm: 'Govorili su mi da takva kosa nije lijepa na ženi'

Pavica Bošnjak
24.06.2020.
u 07:00

Njezina kosa dugačka je čak 115 centimetara, a razlog puštanja kose bio je tata koji ju je šišao 'na lonac'. Sada je iznimno vezana za svoju kosu. Ošišala bi je samo kada bi bila potrebna bolesnoj djevojci da napravi vlasulju.

Svaka djevojka barem jednom u životu htjela je imati dugačku i gustu kosu, ali za ovu djevojku taj san je stvarnost. Dvadesetdvogodišnja Pavica Bošnjak iz Virovitice ima kosu dugačku čak 115 centimetara. Da dosegne tu dužinu, trebale su joj četiri godine, a glavni razlog puštanja kose bio je njezin otac.

– Tata me kao malu uvijek šišao, kako se kaže, ''na lonac'', pa zato volim imati dugačku kosu. Mogu se pohvaliti da sam jedna od osoba kojoj kosa brzo raste. Da se nisam šišala, mislim da bih imala kosu preko koljena, a možda čak i dužu. Puštam prirodi da odradi svoje, a za njegu koristim samo šampon i češalj. Ako se ne mogu raščešljati, koristim i regenerator koji se ne ispire – otkrila je Pavica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pavica Bošnjak (@pavicabosnjak)

Iako bi većina ljudi pomislila da za njegu takve kose treba mnogo vremena i proizvoda, u stvarnosti nije tako. Za pranje joj treba samo 15 minuta, a sušenje ovisi o godišnjem dobu. Ako je ljeto, pusti da se sama osuši, za što ne treba duže od sat i pol, dok je zimi fenira 20 minuta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#spring 🌞#longhair #hairstyle

Objavu dijeli Pavica Bošnjak (@pavicabosnjak)

Katkada joj kosa zna smetati, ali se ne želi šišati.

– Ne šišam se često, ali u nekoliko navrata odrezala sam po 10 centimetara. No to se i ne primijeti jer raste kao korov. Naravno da postoje situacije u kojima mi smeta dužina, zato je uglavnom i svezana u punđu. Ako je spuštena, sjednem na nju i počupam se. Kada jedem, kao da namjerno upada u hranu, ali i dalje je volim – ispričala je.

Foto: Pavica Bošnjak

Za svoju kosu jako je vezana i smatra, da je ošiša, kako bi joj to donijelo nešto loše. Iako se ne bi baš lako odvojila od kose, otkriva kako bi se ošišala kada bi njoj bliska osoba bila bolesna i zamolila je da joj daruje svoju kosu kako bi napravila vlasulju. 

Iako njezina kosa izaziva divljenje u krugu obitelji i prijatelja, susrela se i s negativnim komentarima.

– Nije mi nitko osobno govorio negativne komentara, ali čula sam da je preduga, da takva kosa nije lijepa na ženi i slično. U većini negativnih komentara sve su to ljubomorne žene koje ne mogu imati takvu kosu pa im je lakše biti negativne prema drugima. Moja kosa je zdrava i lijepa, ne vidim što ima biti ružno u njezinoj dužini – kaže Pavica.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 5

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
08:12 24.06.2020.

Prekrasna!

ZA
zagabria5
09:46 24.06.2020.

Lijepa ali tata je u pravu. Ne treba još jedna sa napućenim usnama i pozadinom. Mladim dečkima trebaju normalne cure sa kojima će ostvariti normalne obitelji

AE
Aedes2017
07:25 24.06.2020.

Pavice...čuvaj se ! Slušaj tatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije