Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Bivša trgovkinja otkrila detalje iz supermarketa koje kupci ne primjećuju: 'Ovi proizvodi nisu tako svježi...'

Ilustracija
Goran Kovacic/pixsell
10.11.2021.
u 10:35

Otkrila je i koje doba dana je najbolje za kupnju namirnica jer je najmanja gužva

Neimenovana bivša djelatnica supermarketa iz Britanije otkrila je neke tajne o radu i funkcioniranju trgovina za koje kupci ne znaju. 

U sedam godina rada nagledala se, kaže, svega, a jedan od najgorih dijelova posla bio joj dolazak pijanih studenata u kupnju koji bi se potom ispovraćali po podu, a ona je to morala čistiti. Jedan student čak je povratio po njoj dok mu je donosila kantu, prenosi The Sun.

Znate onu situaciju kad vam blagajnici prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih spremiti? Postoji jednostavno rješenje. 😉

Jedan kutak dućana savjetuje da izbjegavaju svi kupci, a to je zahod. Ne čiste se redovito, puni su prljavštine i bakterija, a postoje i djelatnici i mušterije koji ne puštaju vodu nakon obavljanja nužde – u to se uvjerila i sama jer je imala takvog kolegu.

Otkrila je i jednu stvar koju mnogi kupci ne primjećuju, a šokiraju se kada doznaju –većina pekarskih proizvoda je zamrznuta. "Posao djelatnika jest da ih odmrzne i stavi u pećnicu, pa nisu baš uvijek svježi", rekla je i dodala da se velika količina baca u smeće na kraju smjene. 

Dala je i jedan koristan savjet – u kupnju je najbolje ići između 7 i 8 sati, oko 11 ili oko 20 – najmanje su gužve i najviše je namirnica dostupno na policama.

Konobari otkrili koje stvari nikako ne vole da gosti rade

Ilustracija
1/10

Komentara 3

DU
Deleted user
14:20 10.11.2021.

ja idem po kruh u 6:17 ujutro jer od 7 radim. i tad nema skoro nikog ;) a vikendom je najveća je gužva oko 11, a u 20 više nema onog po što si došo :D

Avatar Tombstone
Tombstone
19:19 10.11.2021.

Kakve to veze ima s Hrvatskom? Ko da napisete clanak o bivsem prodavacu sismisa na placu u Kini

LA
lajh1985
16:27 10.11.2021.

U pekari ako dodjes kod sipca rano ujutro mozes dobit odmrznuto pecivo ali speceno jucer ujuto :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije