Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok

Ispovijest žene: ‘Suprug je živio dvostruki život, uz nas ima još jednu obitelj’

shutterstock
10.11.2021.
u 19:39

Našla se u teškoj situaciji i za savjet je pitala psihoterapeutkinju.

Anonimna 39-godišnjakinja iz Britanije već je 18 godina sa suprugom (41), a tijekom svih tih godina dobili su i dva sina. Iako je suprug radio u Francuskoj kao obitelj su dobro funkcionirali, a nije nedostajalo ni romantike između njih dvoje.

Ipak, često je znao biti tajnovit, ali ona je to pripisivala karakteru. Mislila je da je zatvorenija osoba iz koje treba izvlačiti informacije i malo se više potruditi da prizna svoje osjećaje, probleme i slično. Sada je otkrila da nije baš sve stvar karaktera i da suprug ima mračnu tajnu - živio je dvostruki život.

"Prošlog tjedna vratio se iz Francuske i pomogla sam mu raspakirati kofere. Zavukla sam ruku u jedan pretinac i pronašla malu uokvirenu fotografiju - na njoj su bila dva dječaka i žena. Bila sam jako zbunjena i odmah sam ga pitala tko je to. Lice mu je mijenjalo boje i vidjela sam da ne zna što bi rekao ni gdje bi gledao."

Priznao joj je da u Francuskoj ima još jednu obitelj, onu s fotografije. Ispričao se i objasnio da joj nije mogao reći jer se plašio da će ga ostaviti. "Nisam ništa rekla, slomila sam se. Ne znam što napraviti", napisala je žena u pismu psihoterapeutkinji Deidre i zatražila koristan savjet.

Kako zijevanje utječe na našu osobnost? Istraživanje tvrdi da može pokazati psihopatske osobine!

"Saznati takvo nešto je strašno, ali svaki odnos može izaći iz krize i čak biti bolji nego prije, samo morate oboje biti spremni raditi na njemu. Reci suprugu da si u šoku i da ti treba mirniji razgovor. Nemoj trošiti energiju na otkrivanje detalja o njegovom drugom životu, već se fokusiraj na razgovor o vašem braku i odnosu. Sinovi bi mogli biti povrijeđeni vašim prekidom, a isto tako zaslužuju i znati da imaju dva polubrata", odgovorila joj je Deidre putem The Sun portala.

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

1/3

Komentara 1

MO
montello
16:05 11.11.2021.

Nema sta se cudit nije sretna u braku i najbolje rastava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije