Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada su slobodni

Par iz Ukrajine srušio svjetski rekord: Više od 100 dana bili su vezani lisicama, a evo kako im je bilo

Instagram
18.06.2021.
u 13:27

Hvala svima koji su nas podržali, ovo je bilo zanimljivo iskustvo i nije mi žao što smo tri mjeseca proveli jedan uz drugoga, rekao je Kudlay kad su lisice prerezane, a Pustovitova uzviknula: 'Napokon slobodna!'

Viktoria Pustovitova (28) i Alexander Kudlay (33) ovo su Valentinovo nakon brojnih prekida i mirenja svoju ljubav odlučili testirati neobičnim eksperimentom - pa su se jedno za drugo vezali lisicama. 

Iako uvjereni da će im fizička bliskost riješiti probleme, već su se nakon par dana zajedničkih odlazaka na zahod oboje počeli žaliti da im je dosta, no ipak, 19. svibnja su u ovom neobičnom 'sportu' srušili ukrajinski i svjetski rekord - kao dvoje ljudi koji su najdulje vremena proveli vezani s lisicama.

S vremenom su uspjeli, ispričali su, svladati brojne prepreke na koje su nailazili; od zajedničkog pranja posuđa i kuhanja, do odlaska na zahod i vožnje automobilom, no prije par dana su - nakon čak 123 dana u lisicama - odlučili da im je ipak dosta...

- Želim sama živjeti svoj život i razvijati se kao osoba neovisno o Alexanderu - rekla je Pustovitova nakon što su ih ranije ovog tjedna vatrogasci ogromnim metalnim kliještima oslobodili jednog od drugoga.

Stigle prve velike vrućine, temperature idu do 35 stupnjeva, DHMZ izdao niz preporuka i upozorenja

1/3

- Napokon slobodna! - povikala je Ukrajinka, ne skrivajući radost kad je izvukla ruku iz metalne 'narukvice'.

- Hvala svima koji su nas podržali, ovo je bilo zanimljivo iskustvo i nije mi žao što smo tri mjeseca proveli jedan uz drugoga - rekao je Kudlay koji je inače prvi došao na ideju vezivanja lisicama, i to kad mu je Pustovitova ovog Valentinova po tko zna koji put zaprijetila prekidom.

- Onda ću te zavezati za sebe! - 'zaprijetio' joj je tada, a već par dana kasnije bili su nerazdvojni.

U to su vrijeme naime planirali i svadbu i zajednički život, no nakon ovog iskustva oboje priznaju da im je nedostatak privatnosti uništio vezu i planove za vjenčanje.

- Čim bismo u nekoj situaciji pomislili da je iz nekog razloga dobro što smo vezani, dogodile bi se dvije stvari koje bi pokazale suprotno - ispričao je Kudlay za Mirror, a svaka bi kupnja namirnica, kaže, rezultirala svađom.

Krenuli bi tako na primjer u trgovinu, objašnjava on, 'sretni i poletni', a vratili bi se 'iscijeđeni kao limun' i siti jedan drugoga.

On zato priznaje i da je bilo i trenutaka kad je mogao 'zubima pregristi lisice koje ih vežu', no onda bi se smirio, pa bi nastavili tako 'gurati' kroz dan. Ipak, oboje su brzo odustali od romantične ideje da će ih ovo iskustvo jako zbližiti, a na pitanje što mu je bilo najteže, Kudlay spremno odgovara: - Sati provedeni s njom pred ogledalom dok bi se šminkala! -

Zašto u Hrvatskoj homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije