Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pametni uređaj s kojim je briga o ljubimcima lakša

Samsung Bespoke Jet bežični usisavač
Foto: Samsung
1/4
26.04.2023.
u 09:09

Čišćenje doma univerzalna stvar koju ne možemo izbjeći ako želimo uživati u čistom i higijenskom prostoru, a nužno je i iz zdravstvenih razloga. No, koliko god ono bilo nužno, vjerujemo kako zasigurno nije među omiljenim aktivnostima mnogih od nas.

Upravo zato, Samsung Bespoke Jet bežični usisavač može biti savršena pomoć koja čišćenje doma čini lakšim i zabavnijim, a njegove brojne mogućnosti istinski dolaze do izražaja ako imate kućnog ljubimca.

Pametni uređaj za higijenu doma

Jedna od filozofija tvrtke Samsung je stvaranje kućanskih uređaja koji kombiniraju moderne tehnologije i ergonomski dizajn kako bi odgovarali svim korisnicima, što se jasno vidi na primjeru Bespoke Jet usisavača. Uz All-in-One Clean Station postaju, novitet u održavanju čistoće, ovaj usisavač koristi Air Pulse tehnologiju kako bi spriječio sitne čestice da se vraćaju u prostor prilikom pražnjenja spremnika. Višeslojni sustav filtracije odvaja velike čestice prašine, a zadržava fine čestice unutar spremnika kako bi se osigurao ispuh samo čistog zraka u prostor. Svi dijelovi i filteri su perivi, što čini Bespoke Jet usisavač savršenim za održavanje higijene tijekom i nakon čišćenja. All-in-One Clean Station postaja automatski puni bateriju usisavača, što osigurava da je uvijek spremna za upotrebu. Napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a može se zamijeniti drugom baterijom kako bi se produžilo vrijeme rada na više od dva sata. Bespoke Jet usisavač je dizajniran za olakšanje čišćenja kod kuće, uz podesivu teleskopsku cijev koja olakšava manevriranje i tri različite veličine kako bi se prilagodila svačijoj visini. LCD zaslon omogućuje jednostavno praćenje razine usisa i napunjenosti, a upozorenja za rješavanje problema dodatno olakšavaju upotrebu. Impresivnih 210W usisne snage čini Bespoke Jet usisavač snažnim i jednostavnim pomagačem za svako čišćenje.

Foto: Samsung

Savršeni pomoćnik za sve ukućane, pa i one krznene

Ovaj kompaktni i moćan uređaj posebno će oduševiti one koji žive s kućnim ljubimcima, jer naši mali krzneni prijatelji često ostave dlake baš tamo gdje je najnezgodnije. Nedavno istraživanje tvrtke Samsung pokazalo je kako se trend udomljavanja i suživota s kućnim ljubimcima u Europi značajno intenzivirao te da korisnici sve više traže tehnologije koji će podići njihovu, ali i dobrobit njihovih kućnih ljubimaca. Više od polovice ispitanih smatra da tehnologija može poboljšati dobrobit njihovih ljubimaca (56%), može ih održati aktivnima (56%), poboljšati njihovo zdravlje (52%) i smanjiti tjeskobu radi odvajanja (52%). Gotovo polovica (49%) anketiranih vlasnika kućnih ljubimaca želi da se u budućnosti razvije više tehnologija prilagođenih kućnim ljubimcima. Bespoke Jet usisavač sadrži i Pet Care dodatak posebno dizajniran za usisavanje životinjskih dlaka, a uz ugrađenu kameru možete upotrijebiti JetBot AI+ usisavaču možete provjeriti svog ljubimca dok ste vani i daljinski mu uključiti TV ili svjetla.

Foto: Samsung

Broj napuštenih životinja koje čekaju na udomljavanje raste iz dana u dan. Upravo iz tog razloga, tvrtka Samsung Electronics pokrenula je kampanju naziva „Vidi više od boje“ u suradnji s nekoliko hrvatskih Udruga za zaštitu životinja kako bi pomogli u zbrinjavanju životinja koje traže stalni dom. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije