Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pamela Anderson proglašena najlošije odjevenom

Pamela Anderson David LaChappelle
Pixsell
14.10.2009.
u 09:28

Pamela je za dodjelu nagrada odjenula neobičnu ružičastu satensku haljinu koja je i sa stražnje i prednje strane jednako kratka te se naziralo donje rublje.

Hollywood Style Awards bile su idealna prilika za skeniranje zvijezda i njihovih modnih aduta, no slavna Baywatch spasiteljica nije se proslavila. Pamela je naime za dodjelu nagrada odjenula neobičnu ružičastu satensku haljinu koja je sa stražnje i prednje strane jednako kratka. Hoće li biti dovoljno ako kažemo da haljina s prednje strane nije uspjela prekriti donje rublje.

U razgovoru s medijima osvrnula se na svoju vjenčanicu koju je za nju radila Vivienne Westwood objasnivši da je vjenčanica trenutačno prignječena negdje u njezinu ormaru.

- Dobila sam je s tisućama sigurnosnih pribadača i Westwood mi je samo rekla da je prikačim i zavežem na milijun mjesta - objasnila je Anderson dodavši kako je njezina ikona stila Humpty Dumpty.

Od ostalih su se poznatih u Armand Hammer muzeju pojavili Hayden Panettiere, Kim Kardashian i Kelly Osbourne.

Kim je proglašena "sirenom stila" dok je Kelly osvojila nagradu za originalnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije