Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trud uzalud

Ovo su signali koje muškarci ne razumiju kod žena

zavođenje, muškarac
Foto: Thinkstock
04.06.2014.
u 19:45

Iako se često mogu pročitati gotovo isti savjeti o tome kako privući zanimanje muškarca koji vam se sviđa, razumijevanje nekih od njih ipak ne dolazi toliko prirodno kao što mislimo.

Muškarci primjećuju lijepe žene i okreću se za njima na ulici.

Te žene vjerojatno rado očijukaju s muškarcima, ali im isto tako ponekad šalju signale koje oni ne razumiju.

Pronašli smo za vas koji su to signali koje muškarci ne razumiju kod žena.

Ako ga kratko pogledate pa zatim skrenete pogled, vi ćete misliti kako mu dajete do znanja da vam se sviđa, a on će pomisliti da vam se ne sviđa.

Njima ovo nije zavođenje, već uvreda.

Ako razgovarate s njim koristeći dvosmislene rečenice, vi opet mislite da na taj način očijukate s njim, dok je njemu u mislima samo to kako vi koristite čudne riječi koje on nikako ne razumije.

Ako zijevate i pokazujete da ste umorni i kako biste otišli kući, ali s njim, on će pomisliti da vi želite ići kući, a on može ostati i zabavljati se do mile volje.

Ako želite na bezbolan način prekinuti vezu jer mislite da ćete tako ispasti pristojna osoba, on može misliti da ga i dalje zanimate.

Dok ga suptilno dodirujete i mislite da na taj način koketirate s njim, on to možda uopće ne primjećuje i ne obraća pozornost na vaše dodire.

>>5 stvari koje će ga osvojiti već na prvom sastanku

>>Ovo su znakovi da ste naletjeli na kompliciranog muškarca koji će vas izludjeti

Komentara 12

CA
Cafa
20:17 04.06.2014.

Ja nikad nisam razumio nijedan ženski signal, a kamoli ove. Kad ideš prstima kroz kosu ja mislim da ti smeta duga kosa, jer i meni bi smetala...

Avatar dva4u
dva4u
21:10 04.06.2014.

"Ukoliko ga kratko pogledate pa zatim skrenete pogled, vi ćete misliti kako mu dajete do znanja da vam se sviđa, a on će pomisliti da vam se ne sviđa" - a kako to treba pogledati muškarca i dati mu dodo znanja da te ne zanima? kratki pogled - nije dobro. dugi pogled - još gore. mislim da se ova novinarka napaja sa ovim pet paračkim "psiho-analizama" u nekoj dječjoj literaturi...

Avatar Meggi
Meggi
22:10 04.06.2014.

Sve je otišlo na kvasinu otkad su žene postale lovci a muškarci(!?) lovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije