Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antierotični potezi

Ovi potezi uzrokovat će katastrofu u krevetu! Evo što nikako ne smijete raditi

žena i seks
Foto: Thinkstock
31.05.2014.
u 18:01

Vaša reakcija i spoznaja da ste zadovoljeni snažan su stimulans za njegovo uzbuđenje i, naravno, za njegov ego! Zbog ove interakcije, zajednička noć bit će uzbudljivija.

Nemojte stavljati partnera u centar pažnje

Želja i trud da se zadovolji partner je jedna stvar, ali isključivo pružanje, bez primanja, sasvim je druga, nepoželjna stvar. Neka se i on potrudi oko vas!

Vaša reakcija i spoznaja da ste zadovoljeni snažan su stimulans za njegovo uzbuđenje i, naravno, za njegov ego! Zbog ove interakcije, zajednička noć bit će uzbudljivija.

Ne fokusirajte se samo na očigledno

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Uvjereni ste da znate gdje on želi da ga dodirujete, ali činjenica je da postoji više od jedne (do dvije) muške erogene zone. Pružite mu kompletno tjelesno iskustvo - uključujući vrat, uši, bradavice... On neće moći predvidjeti vaš sljedeći dodir, a ova slatka neizvjesnost će svakako pojačati njegovo zadovoljstvo, a zauzvrat i vaše.

Ne budite previše razuzdani

Možda vam isprobavanje novih poteza i tehnika djeluje kao izazovna ideja, ali preveliko udaljavanje od vaše sigurne, poznate zone može prilično zbuniti (i uplašiti!) vašeg partnera. Zapamtite da su komunikacija i bliskost ključne riječi za zadovoljstvo u seksu.

Sasvim je u redu da se držite jednostavnih stvari! No, nismo svi isti, i ne odgovaraju svima iste stvari u seksu. Razgovarajte s partnerom, neka vam on kaže što voli.

>>Ljevaci doživljavaju veće zadovoljstvo u krevetu

>>Koliko puta ste rekli 'ne' kad je vaš suprug htio biti nestašan

Komentara 9

Avatar nijeminišta
nijeminišta
21:15 31.05.2014.

fascinantan tekst... trijumf ljudske misli... nemam riječi...

ZE
Zeljac71
21:37 31.05.2014.

"zajednička noć bit će uzbudljivija." izgleda da autorica teksta još nije primila porciju u neko drugo doba dana a noć zna biti mlohavo dosadna za oboje nakon što se psihofizički iscrpimo preko dana, zato se, draga Mašo, treba primiti poslaosla i tijekom dana dok smo još u naponu snage, možda otkriješ neke novi čari

PE
pedroso
12:19 01.06.2014.

nekad respektabilne novine-Vecernji List danas zutilo bez ikakve ideje ...ja ne razumijem kako te ljude nije sram potpisati ovakve gluposti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije