Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'eksplodirao' internet

Objavila je ovu fotografiju sat vremena nakon poroda i postala je hit! Evo zbog čega...

Melissa Jean fotka
Foto: Facebook
26.09.2016.
u 11:45

Uslijedili su brojni komentari, ali i prepirke korisnica te društvene mreže zbog neslaganja u mišljenju je li "primjereno" objaviti takvu fotografiju javno.

Melissa Jean fotografkinja je iz Australije čiji je profil na Facebooku prepun predivnih fotografija koje "slave" majčinstvo i roditeljstvo. 

Melissa je pažnju medija privukla objavom fotografije majke samo sat vremena nakon poroda. Uslijedili su brojni komentari, ali i prepirke korisnica te društvene mreže zbog neslaganja u mišljenju je li "primjereno" objaviti takvu fotografiju javno. 

Novopečena majka pokazala je kako je ponosna na svoje tijelo na kojem su vidljivi tragovi trudnoće, friške strije. Žena je na fotografiji odjevena u crni grudnjak i pamučne gaćice te ima prebačeni ogrtač preko sebe, ali ono što je većina vidjela na toj fotografiji bio je njezin osmijeh koji otkriva osjećaj sreće nakon poroda. 

Mnoge su napisale kako su i one rodile" ali nisu svoje slike lijepile po internetu", one drukčijeg stava napisale su da je grozno čitati te "hejterske" komentare drugih žena koje "umanjuju radost rođenja djeteta te da je ova majka hrabra i jaka žena koja se ne boji pokazati svoje tijelo jer "slavi rođenje, najljepši osjećaj na svijetu". 

>>Napali su je zbog ovoga što je napravila s kosom 6-godišnje kćeri, a ona im je ovako 'začepila usta'

Komentara 3

DA
danho
15:55 26.09.2016.

Ja ne kužim al fakat zasto zbog cega to objavljivati javno, kako ko uzgleda ili ne izgleda poslije porodjaja, sexa,kakice ili ceg god???

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:19 26.09.2016.

Lijepo i radosno!

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
18:09 26.09.2016.

Ko god joj je bio partner je bio sitan, a potom i sitno djete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije