Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita za savjet

'Otkrio sam da mi supruga ima aferu nakon što sam je uhvatio kako ljubi našeg susjeda'

shutterstock
19.08.2021.
u 19:36

Mislio je da su sretni zajedno, ali onda mu je priznala da njihova afera traje već mjesecima

- Prošli mjesec uhvatio sam suprugu na našoj sigurnosnoj kameri kako ljubi susjeda. Ponekad sam noću čuo zvukove i brinuo sam se da provalnici žele procijeniti veličinu naše imovine. No, kad sam provjerio snimke s kamere, otkrio sam nešto gore - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Vidio je svoju suprugu u zagrljaju susjeda i činilo mu se kao da mu je netko zabio nož u srce. Odlučio se suočiti s njom, no umjesto da se ispričala i zamolila ga da joj oprosti, kao što je on očekivao, rekla mu je da je zaljubljena i da ga želi ostaviti.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Rekla je da je bila pijana one noći kad sam je uhvatio kako vara, ali priznala je da to nije bio prvi put da su bili zajedno. Ispostavilo se da se to događa mjesecima. Optužila me za aferu, rekavši da nisam čovjek za kojeg se udala i da se više ne osjeća privlačno ili voljeno. Zbunjen sam, mislio sam da smo sretni - nastavio je.

U braku su sedam godina, a zajedno deset. I dalje je voli i ne zna što da radi. Osjeća se izgubljeno, a ne može ni jesti niti spavati. Ne zna kako dalje niti s kim razgovarati pa za savjet pita stručnjakinju.

- Optuživanje vas za varanje je način odvraćanja pažnje od vlastite krivnje. Ovo nije vaša krivica. Za podršku se oslonite na svoju obitelj i prijatelje. Odnosi zahtijevaju trud oba partnera i ako je bila toliko nesretna, trebala je razgovarati s vama i biti iskrena. Pokušajte razgovarati s njom i pitati postoji li način da spasite vezu radeći na tome zajedno. Ali ako inzistira da vas želi napustiti, ne možete učiniti mnogo da promijenite njezino mišljenje - odgovorila mu je Deidre.

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
19:46 19.08.2021.

Interesantno, ove Britanke su non-stop pijane...

TR
trabant7
23:03 21.08.2021.

Nogiraj to dok je vrijeme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije