Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše na Redditu

Otac se požalio: "Odabrao sam za kćer lijepo ime iz stripa, a sad je žena ljuta jer nije znala odakle mi ideja"

Shuttershock
30.09.2022.
u 12:30

Moja je žena objasnila svojoj teti zašto joj se ime sviđa, ali je ona htjela znati odakle dolazi pa je žena pogledala u mene i pitala kako sam se uopće sjetio tog imena. Rekao sam iz stripa, a moj je komentar 'isisao život iz sobe', ispričao je.

Mnogi novi roditelji pri odabiru idealnog imena za dijete brinu slatke brige i treba im vremena da pronađu ime koje će se svima svidjeti, no neki ubrzaju proces i samostalno donesu odluku, poput jednog oca koji je svoju priču podijelio na Redditu. On je naime, kaže, tek sada svojoj ženi otkrio odakle mu inspiracija za ime njihove tromjesečne kćeri, a 'zeznula' ga je, kaže, teta koja je došla vidjeti dijete...

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

- Dok smo razgovarali, teta je pitala kako smo došli do imena naše kćeri, jer po njenom mišljenju, nije baš tradicionalno - ispričao je dodavši da je supruga, još za vrijeme njene trudnoće, prihvatila njegov prijedlog da se kćerka zove Laurel.

"Oboje smo se složili da želimo nešto lijepo, dovoljno jedinstveno da vjerojatno neće biti dvoje s takvim imenom u razredu, a opet dovoljno normalno da nitko ne misli da je čudno"

Bračni se par tako odlučio za ime Laurel.

"Moja je žena objasnila teti zašto joj se ime sviđa, ali je ona htjela znati odakle dolazi pa je žena pogledala u mene i pitala kako sam se uopće sjetio tog imena. Rekao sam iz stripa, a moj je komentar isisao život iz sobe", ispričao je.

"Supruga je utihnula, a njezina nas je teta samo gledala, a nakon što je teta otišla, odmah me napala".

Pitala ga je tako zašto j to krio od nje, no on tvrdi da nije i da nije ni shvatio da joj nikada nije rekao odakle mu ideja.

“Ona misli da sam iznevjerio njezino povjerenje i ponizio je", rekao je, a otkrio je i da je riječ o popularnom komičnom stripu Laurel & Hardy Larryja Harmona.

- Je li joj smeta što je ime iz stripa ili što joj nisi rekao odakle dolazi?" - pitao je jedan korisnik.

"Uzrujana je zbog oboje, ali nikad me nije ni pitala...", odgovorio je.

- Budući da nije Magneto ili SheHulk, ne vidim u čemu je problem... - dodao je drugi korisnik.

- Hit Girl bi već mogao biti problem, Laurel ne... - zaključio je treći.

Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije