Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Ovo je ispravan način stavljanja odjeće na vješalice - bez muke i gužvanja

TikTok
30.09.2022.
u 07:00

Trik mnogi nisu znali iako je sasvim jednostavan za izvest

Svi smo se našli u toj situaciji, kad smo odlučili pospremiti cijelu svoju garderobu i mučili se sa spremanjem odjeće na vješalice. No, pokazalo se da je to zato što ste ih krivo koristili i zapravo postoji ispravan način da odjeću stavite na vješalice.

Kako pše The Sun, Sidney Raz iz SAD-a otkrio je kako se pravilno koriste vješalice u jednom TikTok videu, a brojni korisnici ostali su šokirani ovim trikom. 

U kratkom videu objasnio je: "Evo nešto što nisam znao do svoje tridesete. Lakše je staviti odjeću na vješalicu ako vam je odjeća na ruci."

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15
@sidneyraz putting clothes on a hanger @zoethefreerangehuman #tipsandtricks #laundry #lifehack #todayilearned #howto ♬ original sound - sidneyraz

Sidney šokirano gleda u kameru dok demonstrira korištenje tehnike na majici s kapuljačom, koju je posebno teško objesiti zahvaljujući uskoj rupi oko vrata. Provuče ruku kroz rupu na vratu sve do donje rupe, a zatim zgrabi kuku vješalice i provuče je kroz donju rupu. Umjesto da morate pokušavati savijati vješalicu kako bi stala u rupu oko vrata, ovako se uvlači puno lakše.

Njegov video prikupio je gotovo 200 tisuća pregleda, a mnogi korisnici priznali su kako se ovoga nikada nisu sjetili.

“"Što??? Pa hvala ti na tome!", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Vau, možda sortiranje moje garderobe više neće biti loše."

"Dobro, zašto ovo nikad nisam shvatio... toliko rastegnutih ovratnika…”, glasio je jedan komentar.

Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac!

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
08:22 30.09.2022.

Za izvest? Govorni jezik? Gramatika, lektor... ništa to. A članak i tema isto za ne povjerovati.

RO
RogaBabaroga
08:13 30.09.2022.

o moj Bože!😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije