Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Odličan trik kako očistiti prašinu koja se skuplja iza radijatora u samo nekoliko sekundi

shutterstock
08.05.2022.
u 00:30

Potrebna vam je samo jedna stvar koju sigurno već imate kod kuće

Na društvenim mrežama često se dijele razni trikovi i savjeti za čišćenje kućanstva, a jedan trik za čišćenje prašine iza radijatora oduševio je brojne korisnike.

Naime, kako piše Mirror, jedna žena potražila je savjet o tome kako se riješiti prašine i prljavštine koja se skuplja između radijatora i zida u Facebook grupi za čišćenje, a savjet koji je dobila brzo je postao popularan među korisnicima.

Jeste li već očistili radijatore? Evo kako to najjednostavnije napraviti:

1/4

Iako su joj neki predložili posebnu četku za čišćenje radijatora kako bi došla do utora iza uređaja, drugi su joj rekli da se ne zamara trošenjem novca jer postoji način čišćenja uz pomoć stvari koju vjerojatno već imate u svojoj kući.

Nekoliko korisnika savjetovalo joj je da otpuhne prljavštinu iz radijatora s pomoću sušila za kosu, a nakon toga lako je usisati ili pomesti nered.

"Koristim sušilo za kosu da izbacim prašinu, a onda usišem ono što izađe", otkrila je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: "Koristite sušilo za kosu – otpuhnut će prašinu s dna!"

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije