Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se postaviti?

'Obitelj mi brani da provedem božićne praznike s dečkom'

Shutterstock
15.12.2019.
u 22:13

Iako sam sa svojim dečkom već tri godine, nikada nismo proveli Božić zajedno, piše ova djevojka

Svoje je probleme podijelila sa seksualnom terapeutkinjom i koluministicom The Suna, Deidre
"Moja obitelj želi da budem s njima za Božić, ali onda neću moći podijeliti svoje vrijeme između njegove i moje obitelji, baš kako je i on htio. Ja imam 18 godina, a on 19."

Mojoj obitelji ne smeta što on dolazi kod nas, ali ne žele da ja idem u njegovu kuću. 

"Dečko mi kaže da im jednostavno kažem kakvi su nam planovi i da budem iskrena, ali baš se mučim s tim. Ne znam što reći njemu i njegovoj obitelji. Osjećam se kao da me obitelj tretira još kao dijete."

Deidre odgovara: "Nije lako prekinuti obiteljske tradicije i navike, ali počnite što prije, korak po korak. Duboko udahnite i jednostavno recite: 'Ove godine za Božić učinit ću nešto drukčije'. Odrasla ste osoba i možete odlučivati za sebe. Možda jutro možete provesti sa svojom obitelji, a popodne otići kod dečka. Recite roditeljima da će te ih uvijek voljeti, ali nemojte zvučati kao da od njih tražite dopuštenje."

Kumice s Trešnjevačkog placa dale su nam par ljubavnih savjeta: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije