Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

'O moj Bože...': Nije skidala maskaru 25 godina, rezultat je zgrozio liječnicu

Jako je važno propisno skinuti šminku svake noći. Ne smijete propustiti ni jedan dan, zaključuje Theresa
01. lipnja 2018. u 08:04 3 komentara 5608 prikaza
Maskara
Foto: Thinkstock

Majka dvoje djece iz Sydneya u Australiji gotovo je izgubila vid nakon što 25 godina nije skidala maskaru kako treba, zbog čega su joj se ispod kapaka stvorile crne kvržice.

Bračni par 'Više nemam kćer' Roditelji kćeri posudili 760.000 kuna, a njezin potez ih je šokirao

Theresa Lynch (50) potražila je medicinsku pomoć zbog iritacije i neugodnog osjećaja ispod kapaka, piše Daily Mail. Kvržice su naposljetku uklonjene, za što je bilo potrebno 90 minuta uz anesteziju.

– Kvržice su bile ukotvljene toliko duboko da su se čestice nakupljale jedna na drugoj. Bilo je jako neugodno. Kapci su mi bili natečeni i teški jer sam to ostavila tako dugo – komentirala je Theresa Lynch.

Dodala je kako je liječnica, kada joj je podignula kapak, rekla: "O moj Bože... U cijeloj svojoj karijeri nisam vidjela nešto ovako".

– Stekla sam lošu naviku nošenja mnogo šminke koju nisam ispirala. Nisam smjela dopustiti da dođe do ovoga. Jako je važno propisno skinuti šminku svake noći. Ne smijete propustiti ni jedan dan – zaključuje Theresa.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Maskara
1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
Majka se zbog majice ispričala osoblju škole Nosio je u školu Majka se ispričala zbog 'nepristojne' sinove majice: 'Nisam imala pojma!' Šminkanje, maskara make up Mislite da znate sve o nanošenju maskare? Ovo niste znali... Kevin Kodra Poput dive Maturant zbog fotografije za školski godišnjak u središtu pažnje: Odobravate li ovakav stil?
Colin Orr
LJUBAV PREKO INTERNETA
Fatalnoj Ukrajinki slao novac, pravu istinu o njoj doznao tek na aerodromu
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti