Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo izgubila vid

'O moj Bože...': Nije skidala maskaru 25 godina, rezultat je zgrozio liječnicu

Maskara
Foto: Thinkstock
01.06.2018.
u 08:04

Jako je važno propisno skinuti šminku svake noći. Ne smijete propustiti ni jedan dan, zaključuje Theresa

Majka dvoje djece iz Sydneya u Australiji gotovo je izgubila vid nakon što 25 godina nije skidala maskaru kako treba, zbog čega su joj se ispod kapaka stvorile crne kvržice.

Theresa Lynch (50) potražila je medicinsku pomoć zbog iritacije i neugodnog osjećaja ispod kapaka, piše Daily Mail. Kvržice su naposljetku uklonjene, za što je bilo potrebno 90 minuta uz anesteziju.

– Kvržice su bile ukotvljene toliko duboko da su se čestice nakupljale jedna na drugoj. Bilo je jako neugodno. Kapci su mi bili natečeni i teški jer sam to ostavila tako dugo – komentirala je Theresa Lynch.

Dodala je kako je liječnica, kada joj je podignula kapak, rekla: "O moj Bože... U cijeloj svojoj karijeri nisam vidjela nešto ovako".

– Stekla sam lošu naviku nošenja mnogo šminke koju nisam ispirala. Nisam smjela dopustiti da dođe do ovoga. Jako je važno propisno skinuti šminku svake noći. Ne smijete propustiti ni jedan dan – zaključuje Theresa.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Maskara
1/30
Ključne riječi

Komentara 3

NE
Nepoželjna
12:47 01.06.2018.

Nije ni šminka za svakoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije