Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabavan oglas

Nudi usluge 'dečka' na Valentinovo: Pogledajte što je sve na cjeniku!

Oglas za "dečka"
Foto: Daniel Kasap/ PIXSELL /Njuškalo.hr
1/3
12.02.2014.
u 08:44

"S obzirom da se bliži Valentinovo, a mnoge djevojke nemaju svog partnera, nudim usluge "dečka". Imam 28 godina, znači mlad, zgodan, jednostavno predivan", piše u oglasu

Samoća na Valentinovo inspirirala je jednog mladića da od Dana zaljubljenih stvori "priliku za posao". U bizarnom oglasu ovaj 28-godišnjak nudi svim punoljetnim djevojkama razne ljubavne usluge, od statusa na Facebooku da ste "u vezi" do upoznavanja s roditeljima. Od deset "paketa" najskuplji stoji 5000 kuna, a uključuje, citiramo, "full uslugu".

"S obzirom da se bliži Valentinovo, a mnoge djevojke nemaju svog partnera, nudim usluge "dečka". Imam 28 godina, znači mlad, zgodan, jednostavno predivan. Djevojke moraju biti punoljetne. Preporučljivo od 22 do 45", piše u oglasu s kojim se netko očito htio dobro našaliti (nadamo se).

A evo i cjenika usluga:

1. Večera za dvoje u restoranu bez poljupca – 100 kuna (150 s poljupcem) + troškovi hrane.

2. Odlazak u kino na romantičnu komediju – 100 kuna (držanje za ruku dodatnih 20 kuna) + troškovi kokica i ulaznica.

3. Večernja šetnja po gradu s držanjem za ruke, ružom, odlazak na kavu, poljubac – 200 kuna + svi troškovi.

4. Odlazak na koncert (recimo Massima) 300 kuna + troškovi ulaznica i mp3 player da mogu slušati vlastitu glazbu.

5. Upoznavanje s tvojim prijateljima uz priču kako smo se upoznali na romantičan način – 200 kuna + troškovi koji nastanu prilikom upoznavanja.

6. Upoznavanje mojih prijatelja s tobom uz priču kako smo se upoznali na romantičan način – 300 + troškovi koji nastanu prilikom upoznavanja.

7. Označavanje da smo u vezi na Facebook društvenoj mreži – 50 kuna (svako srce ili pusa na zidu plaća se dodatnih 5 kuna).

8. Ručak kod tvojih roditelja i predstavljanje mene kao svog dečka: "doktora", "direktora", "ginekologa", "političara", "nogometaša Barcelone" i slično – 1500 kuna + troškovi psihijatra nakon tog događaja (svjesni smo svi kakva pitanja postavljaju roditelji svoje kćeri njezinu potencijalnom budućem "suprugu").

9. Upoznavanje cijele obitelji, od majke, oca, bake, djeda, strine, strica, ujne, uje, i familije iz 18-og koljena, 2500 kuna + također troškovi psihijatra nakon tog događaja + eventualno L'Orealova farba za kosu da se maknu sijede s glave.

10. Na Valentinovo, 14. 2. 2014 od 12 popodne do 15. 2. 2014. 12 popodne (znači 24 sata možete sa mnom što god poželite, full usluga) 5000 kuna.

Mladić je u oglasu objavljenom na Njuškalu mislio i na popust. "Ako vas je više ili imate prijateljice koje bi također osim vas htjele moje usluge, da se srediti popust "na količinu".

Foto: Njuškalo.hr

Komentara 2

Avatar Joja
Joja
10:06 12.02.2014.

Fora bi bila da na kraju ona njemu naplati sex

SE
sestrićna
12:33 12.02.2014.

dok dame pročitaju troškovnik prođe valentinovo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije