Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manje je više

Što odjenuti za Valentinovo: Crvena boja ljubavi i u novim kolekcijama

crveno
Foto: Press foto
1/5
10.02.2014.
u 08:15

Najbolje se odlučiti za tek jednu stvar u crvenoj boji, bila to majica, hlače, nakit ili torbica

Moda misli i na zaljubljene pa u veljači, mjesecu kada se obilježava Valentinovo, poznati brendovi pripadnicama ljepšeg spola predlažu zanimljivu odjeću, obuću i dodatke u crvenoj, “boji ljubavi”.

Među prvim artiklima iz kolekcija za nadolazeću sezonu proljeće i ljeto 2014. može se naći niz atraktivnih majica, hlača, cipela i modnih dodataka u crvenoj boji. Kako je crvena, bez dvojbe, jedna od najupečatljivijih boja, za djevojke i žene koje se dan zaljubljenih odluče proslaviti upravo noseći nju, vrijedi savjet “manje je više”.

Najbolje se tako odlučiti za tek jednu stvar u crvenoj boji, bila to majica, hlače, nakit ili torbica, a sve ih je moguće naći u novim kolekcijama modnih brendova kao što su H&M, Zara, Pull and Bear i slični. Bogat izbor obuće i dodataka u “boji ljubavi” po povoljnim cijenama u veljači predlaže i Planet obuća.

Mango remen 229 kuna

Foto: Press foto

Cipele Planet obuća, 189 kuna

Foto: Press foto

Hlače Pull and Bear, 99 kuna

Foto: Press foto

Majica H&M, 149 kuna

Foto: Press foto

Torba Planet obuća, 249 kuna

Foto: Press foto

>>Rio, Nica, Venecija ili Rijeka? Stavite maske, vrijeme je za karnevale

>>Joaquina Phoenixa nakon ljubavnog kraha zavodi glas i um Scarlett Johansson

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije