Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah vide razliku

Nitko ne vjeruje da su blizanke... Pogledajte fotografiju i doznate zašto su takav hit na internetu

Blizanke različite boje kože
Foto: Facebook
1/2
26.01.2017.
u 11:24

Šanse da se ovakve blizanačke trudnoće dogode su jedna na 500 trudnoća.

Djevojčice su rođene u travnju 2016. u SAD-u, a kada ih je prvi put vidjela, njihova majka Whitney Meyer (25)  bila je i više nego iznenađena. 

Ona je bjelkinja, njen partner Thomas Dean je Afroamerikanac, a djevojčice blizanke rođene su različite boje kože. 

Kalani je djevojčica bijele puti s plavim očima koje je nalsijedila od majke, a Jarani je tamnoputa djevojčica sa smeđim očima. Kada njihova majka kaže da su njene kćeri blizanke, gotovo joj nitko ne vjeruje. Namjerno ih odijeva u jednaku odjeću, kao i većina drugih majki blizanaca.  

Šanse da se ovakve blizanačke trudnoće dogode su jedna na 500 trudnoća. Dvije jajne stanice oplođene su s različim spermatozoidima i rođene su dvojajčane blizanke različite boje kože. Ali djevojčice su ijako različitog karaktera. Kalani je "živahna", stalno puzi svuda naokolo i jako je glasna. Jarani je mirna, radije je na jednom mjestu i jako voli jesti i maziti se, ispričala je Whitney za US Weekly. 

Djevojčice imaju istarijeg, 7- godišnjeg brata, a velika su utjeha roditeljima koji su prije dvije godine izgubili 2- godišnjeg sina koji se utopio. 

>>Ova je fotografija 'ulovljena' odmah nakon poroda. Pogledajte bebino lice i doznajte zašto je postala hit!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije