Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriva astrologinja

Nikada nisu zadovoljni: Ovi horoskopski znakovi prigovaraju i za najmanje sitnice

Shutterstock
19.09.2021.
u 07:00

Iako prigovaranje može biti dobro za izbacivanje bijesa ili nezadovoljstva, može biti prilično neugodno kad se to čini prečesto

Postoje neki ljudi koji uvijek pronađu nešto što ih nervira, neprestano se žale, preispituju i ispravljaju. Iako prigovaranje može biti dobro za izbacivanje bijesa ili nezadovoljstva, može biti prilično neugodno kad se to čini prečesto. Prema astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji se uvijek žale i prigovaraju, prenosi Pinkvilla.

Rak
Rakovi uvijek u sebi skupljaju svoj bijes i osjećaje. Njima treba nešto kako bi ispustili te sve osjećaje iz sebe i pronašli mir, a za njih je prigovaranje upravo taj ispušni ventil.

Želite unositi više vlakana u organizam? Pojačajte ove namirnice!

1/10

 

Djevica
Djevice su perfekcionisti, stoga nije ni čudo da imaju tendenciju u svemu pronaći nešto pogrešno i prigovarati čak i za najsitnije detalje.

Škorpion
Žele da sve bude kako treba. Ne vole nered i kaos te prigovaraju kad im stvari ne idu od ruke.

Strijelac
Budući da su otvoreni i iskreni, Strijelci jednostavno ne znaju kada treba šutjeti. Ako im se nešto ne sviđa, što je većinu vremena, prigovarat će zbog toga.

Vodenjak
Inteligentni su i uvijek primjećuju sitnice. Imaju tendenciju da u svemu pronađu pogrešku i ne mogu odoljeti da se na nju ne požale.

Znanstvenici treniraju krave na toalet: Tako će smanjiti onečišćenje voda i emisiju stakleničkih plinova.

Ključne riječi

Komentara 8

RO
romobil
10:19 19.09.2021.

Sjajna analiza...tekst za naučni rad i mogući doktorat.

DU
Deleted user
11:07 19.09.2021.

Samo se drzi horoskopa i znat ces tko si! Ima nas 12 razlicitih

AU
austrougarskigeneral
10:12 19.09.2021.

danas svatko prigovara bez obzira na znak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije