Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkoholizam uništava

Ne želim više biti sa suprugom koja previše pije i nikada ne želi spavati sa mnom

Shutterstock
28.12.2018.
u 19:41

Spavam u drugoj sobi već godinama, a ona mi govori da se više nikada ne želi seksati sa mnom

Zabrinuti muškarac svoj je bračni problem podijelilo sa kolumnisticom The Suna, Deidre. 
"Oboje imamo 40 godina i sinove od 15 i 11. Ona pije jednu bocu votke dnevno i odbija priznati da ima problem. Ne želi razgovarati sa stručnjakom o tome", piše muškarac. 

Sada prema njoj osjeća mržnju. 
"Ostajem s njom samo zato jer imao djecu, ali ne znam koliko ovo još mogu izdržati. Mislim da zaslužujem ljubav u svom životu i da je vrijeme da pronađem nekog drugog. Moj najbolji prijatelj savjetuje mi da odem i vratim svoj život pod kontrolu."

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Deidre odgovara: "Život vam ne zvuči lijepo, ali molim vas, nemojte ostaviti svoje sinove. Oni vas trebaju kako biste ih čuvali od njenog alkoholizma. Ako ne želi prestati piti, možda je ona ta koja treba otići."

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar loka
loka
22:35 28.12.2018.

kod mene veći problem.. moja neće niš piti, a samo bi se furt seksala.

ZA
zagi101
22:17 28.12.2018.

nema goreg kad neko bazdi na alkohol. kak da se s takvim sexaš?

DU
Deleted user
01:09 29.12.2018.

Ja popijem rakijicu ( da smrdi) i opipam susjedu... ak se ne buni- super... a ak se pobuni, imam izgovor... " suseda, malo sam si popil,inače nisam ja takav... al ipak imate lepe cicke".....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije