Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Napravila je DNK test i doznala da joj je dečko s kojim je već 6 godina zapravo - brat!

shutterstock
08.09.2022.
u 12:30

Naručila je dva za njih oboje, a trebalo je oko mjesec dana da rezultati stignu.

U šest godina koliko su proveli zajedno, ovaj je par, pripovijeda djevojka, napravio sve što je trebao: od međusobnog upoznavanja obitelji pa do planiranja zajedničke budućnosti, mislili su da su pobijedili sve probleme i prepreke.

No, kako prenosi Mirror, nakon šokantnog otkrića njihova je sreća nestala, a oboje su ostali slomljenog srca kad su doznali da su zapravo – brat i sestra. Istinu nikada nisu shvatili jer su i ona i on posvojeni još kao malena djeca, ali DNK test im je sve promijenio.

Testove su napravili u nadi da će doznati više o sebi i svom podrijetlu, no otkrili su neočekivanu vijest i našli se pred pravom dilemom. Njhova je priča otkrivena nakon što ju je djevojka podijelila na forumu "offmychest" na Redditu. .

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Objavljujući kao u/LetsSinWith žena je izjavila: "Upravo sam doznala da hodam sa svojim biološkim bratom šest godina. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvat ću ga svojim dečkom većinu vremena dok ovo tipkam. Osjećam se čudno zbog ovoga. Posvojena sam kao beba, ali nisam nisam to znala sve do srednje škole. Nisam se osjećala izdanom niti mi je bilo stalo. Volim svoje roditelje i moji roditelji vole mene. Koga briga ako nisu moji pravi roditelji. Moj dečko je također posvojen i kad smo se upoznali, to je bila jedna od stvari zbog koje smo se povezali. Oboje smo doznali da smo posvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreće i dobre obitelji. Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja.”

"Naš odnos je bio i još je uvijek odličan. Vrlo brzo smo se razumjeli. Nikada nisam upoznala nekoga i osjetila trenutnu privlačnost i bliskost. Sada znam da je utjeha i bliskost rezultat toga što je on moj brat.. Nije moj polubrat. On je moj rođeni brat. Učinili smo sve što par koji je zajedno šest godina može učiniti. Rekli smo da se volimo, seksali smo se, slavili godišnjice, upoznali obitelji. Drago mi je što smo se oboje rano složili da ne želimo imati djecu pa se to nikada nije dogodilo. Ne želim se nositi sa zdravstvenim rizicima i odgajati dijete, pa da oni doznaju da su njihovi roditelji brat i sestra.

Otkrila je to kad su radili DNK test da vide svoje podrijetlo. Naručila je dva za njih oboje, a trebalo je oko mjesec dana da rezultati stignu. Bila je uzbuđena, ali prije nego što je uspjela doći do svog podrijetla, vidjela je da su brat i sestra. 

"Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sada sam doznala ovu informaciju i nisam odmah rekla svom dečku. Stvarno se nadam da su pogriješili, ali stvari mi sada nekako počinju imati smisla. Uvijek čujemo: 'Vas ste dvoje tako slični' ili 'On je tvoja muška verzija.' Puno prije ovog testa uvijek su nas uspoređivali. Uvijek smo se samo smijali, ali ja sam provela jutro gledajući naše zajedničke slike i shvatila da zaista izgledamo tako slično. Izluđuje me i ne znam što da radim. Još uvijek volim svog dečka/brata i zajedno smo šest godina. Imamo zajedničku kuću i udoban život. Nadam se da ovaj test nije u redu i uskoro ću napraviti pravi test, ali paničarim. I dalje ga vidim kao ljubav svog života”, nastavila je u objavi.

U kasnijoj objavi dodala je: "Ovo sam objavila neki dan, ali u međuvremenu sam mu pokazala rezultate i on je shvatio da smo brat i sestra. Ne želi šiziti niti donositi velike odluke dok ne dobijemo negdje pravi test. Ali mogu reći da je izbezumljen i bilo je čudno ležati u krevetu pokraj njega."

Objava je od tada postala viralna i podijeljena je na brojnim društvenim mrežama, gdje su mnogi korisnici bili podijeljenog mišljenja.

"To bi vjerojatno bilo poražavajuće”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "To je stvarno tužna situacija. Zamislite kako bi to bilo teško probaviti."

Ostali komentatori koji su odgovorili na objavu na Redditu također su im dali podršku, a neki su sugerirali da par ne treba prekinuti s obzirom na njihovu odluku da neće imati zajedničku djecu.

"Znam da će ljudi biti zgroženi ovime. Ali po mom mišljenju, sve dok ne dobijete djecu, nisam siguran vidim li problem? Mislim, niste odrasli zajedno, a već ste zajedno toliko dugo. Da DNK testiranje nije dostupno kao danas, nikad ne biste doznali, zar ne?" pitao se jedan korisnik.

"Već šest godina, učinili ste sve što je par mogao. Bacite test, ne govorite nikome i živite kao da ne znate. Ako želite djecu kasnije, možete imati nadomjesnu majku”, glasio je jedan komentar.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:28 12.09.2022.

Nije znala eto sta se sve moze dogoditi mora prekinuti vezu brat joj je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije