Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša navika

Nakon 21 godine pušenja u kući, očistila je zidove pa se zgrozila: Nisu narančasti kao što je mislila!

TikTok
15.03.2021.
u 12:30

Proces čišćenja podijelila je na TikToku, a mnogi su ostali zgroženi i šokirani stanjem kuće.

Mnogi pušači ne žele pušiti u svojim kućanstvima, već uvijek izađu na balkon ili ulicu. Iako to ponekad može biti naporno, svakako je bolja opcija, a to je potvrdila i korisnica društvenih mreža, Duranda Rose, koja je pokazala što 21 godina pušenja u kući čini zidovima, piše Mirror.

Naime, ona je kupila kuću u kojoj je prije živio bračni par - oboje pušači. Kada su došli u kuću, prvo su sve htjeli očistiti, uključujući i zidove. Krenuvši s mokrom krpom po njima, shvatili su da zidovi nisu narančasti kako su mislili, već sasvim bijeli.

@camelgum

🤢🤢🤢 Never seen anything like this!!!! ##fyp ##gross ##nasty ##shocking

♬ Uh Oh Stinky - Merlin

Proces čišćenja podijelila je na TikTok-u, gdje je video brzo prikupio gotovo 18 milijuna pregleda i 2,4 milijuna lajkova. 

‘Ako im ovako kuća izgleda, zamislite samo njihova pluća’, komentirao je jedan korisnik, dok je druga korisnica rekla: ‘Ovo je odvratno! Mogu zamisliti kako samo smrdi u kući.’

Jesu li električne cigarete stvarno manje štetne? Istraživanja otkrivaju iznenađujuće rezultate:

1/1
Ključne riječi

Komentara 3

GO
goriodgorijeg
16:19 15.03.2021.

I da ne pušiš nakon 21 godine nećeš znati koje su boje bili zidovi. Sram je bilo što je takva "čista" žena. Nju bolje izgubiti nego pronaći.

FE
FerengiZagreb
16:51 15.03.2021.

zamisli kako ti pluća izgledaju

SI
siny
16:39 15.03.2021.

Pusenje u kuci je na Balkanu potpuno normalno za razliku od ostatka razvijenog svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije