Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negativne reakcije

Najveća britanska obitelj: Majka 21 djeteta šokirala javnost činjenicom da je ostala trudna s 13 godina

Pixsell
04.01.2019.
u 13:16

Obitelj Radford najveća je britanska obitelj, imaju vlastiti Instagram profil na kojem ih prati više od 100 tisuća ljudi, a tjedno samo na hranu troše 300 funti

Sue Radford (43) majka je 21 djeteta, a ovih je dana šokirala javnost kad je na televiziji otkrila da je prvo dijete rodila kad je imala 14 godina. Otac tog djeteta je njezin sadašnji suprug, Noel (48), koji je tad imao 18 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonnie really does love her new swing @joie_global Serina #happybaby #happymummy

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Sue i Noel Radford gostovali su u emisiji "Kids and Counting" na Channelu 4, a povod je bilo rođenje 21. djeteta, kćeri Bonnie Raye. Na kraju emisije izjavila je da joj je posljednji porod trajao samo 12 minuta. Ipak, ono što je šokiralo brojne gledatelje bila je činjenica da je ostala trudna s 13 i rodila s 14 godina. 

Obitelj Radford nakon rođenja 20. djeteta
Foto: Instagram

Jedan gledatelj, Paige O'Neill, rekao je:

- Ne mogu pojmiti činjenicu da je 13-godišnjakinja ostala trudna s 18-godišnjakom, to je jednostavno kažnjivo! 

Druga gledateljica, Nina Marshall, pohvalila je cijelu obitelj te rekla da su djeca baš dražesna, no da je cijela situacija jako čudna:

- Jako su ljupki, ali mi je istovremeno čudno što je muškarac od 18 godina dobio dijete s 14-godišnjakinjom.

Druga gledateljica rekla je da joj je takva rana trudnoća jako odbojna, osobito jer se radi o vezi s muškarcem starim 18 godina. 

2012. godine, na vjenčanju kćeri Sophie, obitelj je brojala 18 članova
Foto: Instagram

Bračni par rekao je da su bili odlučni u svojoj namjeri da zadrže Chrisa, prvo dijete, jer su oboje bili dani na posvajanje prilikom rođenja. Vjenčali su se 1989. godine, četiri godine nakon Chrisovog rođenja, a kad je gospođa Radford imala 17 godina, rodila je drugo dijete, kćer Sophie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot chocolate and Christmas film time 😍I hope you’re all having a lovely Xmas eve 🎄🎁🎅🏻⛄️

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Kad je bračni par objavio da čekaju 21. dijete, obitelj je bila jako šokirana - kći Chloe u šali je rekla da je njezina majka očito prestala koristiti kontracepciju, dok je 15-godišnji sin James izjavio da mu nikad nije bilo jasno što je prolazilo kroz glave njegovih roditelja i kako jednostavno nisu znali kad treba stati. 

Mnogi su se pitali i kako obitelj Radford riješava financijsko pitanja - gospodin Radford radi u pekari, a u poslu mu pokaže kćer Chloe. Gledatelji baš nisu bili oduševljeni njihovom situacijom te su rekli kako im ona baš nije inspirativna jer smatraju da su "teret". Ipak, kako piše Daily Mail, gospodin Radford objasnio je kako nemaju nikakve povlastice, iako okolina misli drugačije. 

Prošle godine Sue Radford u emisiji This Morning progovorila je o porodu te je tad rekla:

- BIlo je jako brzo i trajalo je oko 12 minuta. Ipak, definitivno sam prošli put rekla da nećemo više, iako jako volimo imati veliku obitelj. Ako je to ovisnost, onda odustajemo. Znamo da ćemo uvijek imati mnogo unuka. 

Obitelj živi u velikoj viktorijanskoj kući čija je vrijednost 240 tisuća funti koju su kupili prije 11 godina, a naglašavaju kako su ponosno što nemaju kredita. Također, svake godine idu na veliki odmor negdje izvan Velike Britanije. Tjedno na hranu troše 300 funti, a svaki dan popiju oko 18 boca mlijeka, 3 litre soka od naranče i tri kutije žitarica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what breakfast time looks like well one table anyway 😂😱

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Što se tiče rođendana, budžet za rođendanski dar je 100 funti po daru, dok je za Božić ta "cifra" malo veća pa se popne i do 250 funti. 

Zanimljivo, Noel Radford napravio je vazektomiju dok je njegova supruga 9. put bila trudna, no nakon tog napravio je obrnutu vazektomiju jer su željeli imati još djece. 

>> Pogledajte reakciju djevojčice koja prvi put vidi svog oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 67

BA
bacenheider
15:01 04.01.2019.

koji naslov:sokirala javnost i ovaj novinarcic sokira mene sa svojim glupim naslovom.na slici se vidi da da je kompletna obitelj sretna i to je najvaznije

DU
Deleted user
15:43 04.01.2019.

bravo, neka im svima dragi Bog da sreće i zdravlja! Kada bi druge britanske obitelji imale 5 puta manje djece nego što imaju oni, ne bi se muslimani tako širili po Britaniji.

DU
Deleted user
15:48 04.01.2019.

Ajde dogovorite se više sa sobom jel 13 ili 14.. Prije 100 godina su sve rađale s 14-16, a ove brkate antife koje s 40 čekaju prvo kilavo, bi bile predmet opće sprdnje... Samo mijena stalna jest...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije