Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Na vjenčanje vlastite kćeri mama došla u vjenčanici : 'Ostala sam bez teksta!'

Jane Lu
15.09.2023.
u 15:30

Unatoč tome što posjeduje vlastiti modni brend odlučila je pustiti svoju majku da sama odabere haljinu koju će nositi na njeno vjenčanje.

Mladenka je ostala bez riječi nakon što je vidjela haljinu koju je mama kupila za njeno vjenčanje. Jane Lu nije znala što će njena mama nositi na njeno vjenčanje sve do dolaska tog velikog dana. Naime, kada je došlo jutro vjenčanja mama Queenie otkrila je svoju haljinu kćeri, ali kada ju je ona ugledala nije bila presretna. Haljina je bila bijela i izgledala poput vjenčanice, prenosi The Sun.

Zanimljivo je i da Jane prikupila nekoliko tisuća pratitelja na TikTok računu koji je otvorila kako bi dijelila posebne trenutke sa svojom mamom. Unatoč tome što posjeduje vlastiti modni brend odlučila je pustiti svoju majku da sama odabere haljinu koju će nositi na njeno vjenčanje. Na TikToku je podijelila trenutak kada je prvi put ugledala maminu haljinu.

 

@thelazyceo I found out on the morning of MY wedding that my mum is wearing a white bridal gown! 🤦🏻‍♀️ #wedding #weddingfail #weddingdress #motherofthebride ♬ original sound - Jane Lu

Tekst iznad videa glasio je: 'Mama je na mom vjenčanju nosila bijelu vjenčanicu!'. Jane je nosila bijeli ogrtač dok je pokazivala jednostavnu bijelu satensku haljinu koju je odabrala za svoj veliki dan. Ali, ostala je u šoku dok je otkopčavala torbu s maminom haljinom i otkrila bijelu haljinu do poda s ukrasima od čipke.

'Kupila je vjenčanicu', rekla je njezina prijateljica iza kamere, a Jane je dodala: 'Svečanija je od moje haljine'. Rekla je i kako očito ne možete planirati baš sve što se može dogoditi na dan vašeg vjenčanja. Video je ubrzo postao viralan, a mnogi su u komentarima podijelili svoje mišljenje o ovoj situaciji.

VEZANI ČLANCI:

Tako je jedan korisnik napisao: 'Udaje li se tvoja mama ponovno, obnavlja li zavjete?'. Druga je osoba napisala: 'Tvoja haljina izgleda kao spavaćica u usporedbi s njezino', a treća dodala: 'Ovo me natjeralo na smijeh'. Četvrta je osoba priznala da bi poludjela kad bi to doživjela i podijelila svoje iskustvo: 'Poludjela sam kad je moja šogorica htjela kupiti bijelu haljinu...'.

VEZANI ČLANCI: 

Neki su i pohvalili Janeinu reakciju: 'Sviđa mi se kako se nosiš sa time. Ja bih se odrekla svoje majke i natjerala bih je da kupi doslovno bilo što drugo'.  'Ja sam odabrala maminu haljinu', dodala je jedna mladenka, dok je druga podijelila: 'Moja svekrva je nosila bijelo na mom vjenčanju… od tada nismo razgovarale'.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije