Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja vam je metoda draža?

Na TikToku se i o kićenju bora raspravlja: Je li lampice bolje omotati ili stavljati u 'cik cak'?

shutterstock
08.12.2022.
u 13:30

Umjesto da ih omotate oko drvca, lampice oko drvca postavite u cik-cak linije, i to od dna prema vrhu pa natrag do dna, pokrivajući samo prednji dio bora, savjetuje bivša dekoraterka.

Prvi cijeli tjedan u prosincu je skoro gotov, a za mnoge od nas to znači da je vrijeme da kutije s božićnim ukrasima skinemo s potkrovlja za vikend odijevanja kuće za blagdansku sezonu.

Ali kada budete išli paliti lampice na svoje božićno drvce, koju ćete metodu koristiti? Većina nas prirodno bi upotrijebila metodu "zavojnice" da omota svjetla oko grana u prstenove, ali prema jednoj mami, to nije najučinkovitiji način za obavljanje stvari.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Kako je na društvenim mrežama baš sve podložno raspravi, nedavno se korisnici TikToka nisu mogli složiti oko toga kako je najbolje stavljati božićne lampice na bor. 'Svađu' je sa svojim videom započela Clare Hoops koja kaže da joj je bivši posao dekoraterke uključivao i dekoriranje božićnih stabala, pa je svima poručila da je lampice najbolje stavljati 'cik cak' metodom.

"Umjesto da ih omotate oko drvca, postavite ih u cik-cak linije od dna prema vrhu i natrag do dna, i to pokrivajući samo prednji dio bora", savjetuje ona na svom računu @mrsclarehoops.

Tako, objašnjava, ako vam bor stoji u kutu nećete trošite lampice za stražnju stranu koja se ne vidi, te ih možete lako skinuti ako se pokvare.

Iako je uz svoj savjet naglasila i da je njen video samo za zabavu, te da ne postoji ispravan način i svatko treba lampice stavljati kako želi, brzo su se uključili i komentatori koji su uglavnom bili protiv 'cik cak' metode.

@mrsclarehoops

The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun 🎄🎅🏽😂😜 #christmastreedecorating #christmaslights #christmastreelighthack

♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

"Da ih stavljam u cik cak, žice bi me izludjele jer su jako vidljive!", piše jedna korisnica.

"Bolje je omotati da žice ostanu skrivene", dodaje druga.

Neki su komentirali čak i da je 'cik cak' metoda 'omiljena metoda dizajnera i profesionalnih dekoratera' i to samo zato što se njome lampice brže postavljaju.

"Tako profesionalci stavljaju da buduodmah gotovo, no efekt nije dobar jer drvcu ne daje 'dubinu' kao omotavanje", komentirali su.

"Ja ih postavljam u cik-cak, ali vodoravno", dodao je korisnik, prenosi Mirror.

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije