Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muškarcima treba hladnjak, naslonjač, pivo i daljinski

knjiga
19.10.2009.
u 08:40

Savjet ženama: Zaboravite sve što su vam ispričale majka i prijateljice ili ste pročitale u časopisima. Da nema žena, muškarci se ne bi brijali, ne bi radili, u ormaru bi imali trenirke...

Svijet bez žena izgledao bi otprilike ovako: muškarci se ne bi prali niti bi se brijali. Ne bi radili. Njihova garderoba bila bi prilično jednostavna: trenirke, majice kratkih rukava i čarape – možda tenisice, i to samo ako bi stvarno morali izaći iz kuće. Definitivno ne bi bilo potrebe za posuđem, povrćem ili za velikim količinama raznovrsne hrane – papirnati tanjur ili dva, nešto hladnih narezaka, pizza i pivo bili bi sasvim dovoljni.

Ženske nedoumice

Pokućstvo bi bilo svedeno na minimum: imali bi udoban naslonjač, hladnjak, stvarno velik televizor i, naravno, daljinski upravljač. Trebali bi samo jedan TV kanal: sportski. Ukratko, muškarci su vrlo jednostavna bića koja bi živjela vrlo jednostavnim životom kad ne bi bilo žena.

No, one su tu i pitaju se što je muškarcima seksi, pričaju li jedni drugima o nama, zašto nas varaju? I unedogled bi se u ženskim glavama rojila ta i slična pitanja, da se netko iz “protivničkog tabora”, Steve Harvey, nije usudio razotkriti najčuvanije muške tajne –što oni doista misle o ljubavi, intimnosti, vezama i obvezama – i ukoričiti ih u knjigu “Ponašaj se kao dama, misli kao muškarac”. Očekivano, taj muški literarni proizvod žene su razgrabile pa je u rekordnom roku postao bestseler, broj jedan top-liste najpopularnijih naslova u izboru New York Timesa, a u Hrvatsku je stigao u izdanju Profila.

Autor knjige, voditelj radijske emisije Jutarnji šou Steve Harlvey s više od sedam milijuna slušatelja, potaknut kuknjavom svojih slušateljica koje su govorile o odnosima s muškarcima i žalile se isključivo na muškarce, odlučio je muški hrabro i odgovorno prihvatiti rizik da bude proglašen izdajnikom muškog roda i svojim čitateljicama šapnuti: “Odat ću vam sve tajne – istinu o muškarcima, ono što bismo voljeli da znate o nama i što istodobno ne želimo da znate jer u tom slučaju gubimo igru”.

Svim ženama koje žele stabilnu vezu, ili žele poboljšati postojeću, ili onima kojima je dojadilo da se s njome poigravaju, Harvey savjetuje da zaborave sve što su ikad čule o muškarcima.

Savjet kćerima

Zaboravite, kaže on, mitove, krivovjerje, sve što vam je rekla majka, sve što su vam rekle prijateljice, sve savjete koje ste pročitale u časopisima i koje ste vidjele na televiziji, radije saznajte kakvi su muškarci zapravo.

A kako to izgleda kad, nakon stoljetnih muško-ženskih cmizdrenja i svađa, netko muški lupi šakom o stol? Ovako: “Svojim kćerima očajnički želim da ih muškarci ne uspiju navesti na krivi put svojim igricama koje su stvorili samo kako bi dali oduška svojoj pohlepi i sebičnosti koju iskazuju dok ne postanu muškarci kakvima ih je Bog stvorio”.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
13:12 19.10.2009.

zenske vole citati ovakve knjige, cosmopolitan, elle ... i ostali shit. i rado na racun muskarca. i onda idu svom covijeku na zivce sa shitom koje su procitali, sa testovima \"kakav ti je partner\" i ostalim sranj.... i ne dajj boze da ne prodjes taj test ........... kad se desi cudo pa bude 2 sekunde tisina da ne prica, naj naj naj vise vole ici na zivce muskarcu sa pitanjem \"o cemu mislis\"

SM
SMITSMIT
11:16 19.10.2009.

TKO JOŠ PIJE PIVO I GLEDA MISLAVA BAGU... i Dnevnik u kome fikus potuje po Nesvrstanima..

DO
doktorica
09:14 19.10.2009.

Pa i ženama je drag naslonjač i daljinski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije