Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine su samo broj

'Muškarci žele biti sa mnom sve dok ne saznaju koliko zapravo imam godina'

@princessaprilxo
26.01.2024.
u 12:30

Zbog svog izgleda i godina ne može pronaći ljubav.

Žena je otkrila da muškarci jedva čekaju izaći s njom – sve dok ne shvate njezine prave godine. Zahvaljujući svojoj izvrsnoj genetici, April se ne mora brinuti o tome koliko će novaca potrošiti na skupe proizvode protiv starenja jer nitko ne vjeruje koliko ima godina, piše Mirror.

Unatoč svom mladenačkom izgledu, otkrila je da ima veliki problem kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, jer su muškarci zainteresirani za nju sve dok ne saznaju njene godine.

 

@xoprincessaprilxo

hehehe hi

♬ original sound - Vicki Magyar

Naime, ona je zaprepastila svoje sljedbenike na društvenim mrežama kada je otkrila da ima 45 godina. Mnogi su ostali u šoku pa je tako netko napisao: 'Mislim da to nisu bili muškarci, nego dječaci, godine nisu ništa ako žena ima dobru osobnost i vjerna je sebi', dok je drugi dodao: 'Godine su samo broj. Ono što je važno je tvoje srce'.

No neki su smatrali da bi godine mogle predstavljati problem: 'Još im se sviđaš, ali razmišljanje o želji za djecom više nije moguće s tobom'. Prethodno je April otkrila što nju odmah odbija kod muškaraca - a to nije koliko godina imaju već to što ne žele platiti račun. 

S 14 godina izgledala je kao srednjovječna žena? 'Sada imam 22 i izgledam mlađe nego prije!'

 

Komentara 3

ST
Stručnjak
03:15 28.01.2024.

Dobro, je li se išta na ovom usranom portalu može reći bez da vi dajete yebeni žuti karton?!!

VJ
Veli Jože
13:09 27.01.2024.

Neka dođe u Hrvatsku konobarit naći će se domaći ili kosooki.

MO
montello
09:35 27.01.2024.

naci ce nekoga zgodna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije