Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Muškarci, savjet! Evo kako možete zadovoljiti svoje partnerice

Svatko ima stvari koje im manje ili više odgovaraju "u krevetu", ali postoji nekoliko poprilično univerzalnih pravila s kojima bi se gotovo svaka seksualno aktivna žena složila.
15. svibnja 2018. u 20:28 9 komentara 17946 prikaza
Ilustracija
Foto: Thinkstock

Svatko ima stvari koje im manje ili više odgovaraju "u krevetu", ali postoji nekoliko poprilično univerzalnih pravila s kojima bi se gotovo svaka seksualno aktivna žena složila. Ako želite omogućiti bolji seks svojoj partnerici, pročitajte nekoliko savjeta.

Seks POSEBNI NAČINI Žene obratite pažnju! S ovim tehnikama možete doživjeti višestruke orgazme
 

Partnericu također treba zadovoljiti

Žena nije tvoja ruka ili bilo koja druga masturbacijska pomoć. Nemojte samo koristiti žensko tijelo dok ne doživite orgazam, a zatim se prebaciti i pretpostaviti da je i njoj izvrsno, jer to ne funkcionira na taj način. Biti dobar partner znači uložiti jednak napor kako bi i jednoj i drugoj strani bilo fantastično tijekom seksualnog odnosa. 

Koristite zaštitu

Budite uvijek spremni i pretpostavite da žene žele seks s kondomom, ako se prije odnosa niste drukčije dogovorili. Naime, korištenje zaštite omogućuje ženama da se lakše opuste, a time i lakše dođu do "vrhunca". 

Orgazam

 Seks ne smije završiti samo s muškim orgazmom - pogotovo ako žena nije imala nijedan. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon vlastitog orgazma, pobrinite se da ona prije odnosa doživi vrhunac. 

Čisti krevet

Uistinu se teško opustiti i uživati ako osjetiš da ležiš na nečijim prljavim plahtama okupanim znojem, prljavštinom i kojekavim drugim stvarima.

Predigra

Zapamtite da ovdje nije riječ o utrci, ne morate prvi doći do cilja! Malo strpljenja će vam donijeti samo dobre stvari. Osim toga, ako je orgazam jedina stvar koja ti je bitna u vezi seksa, onda ga omogući i drugoj strani.

Realna očekivanja

Pornografski seks je cool i sve, ali seks u stvarnom životu nije uvijek takav. Prestanite se ponašati kao tinejdžeri koji pokušavaju ostvariti seksualne snove koje su vidjeli na XY stranici, a više pozornosti posvetite željama svojih partnerica. Tko zna, možda će vas i one iznenaditi?

Seks jednostavno Ova navika učinit će vaš seks boljim Hrana SUPER HRANA Ovo je hrana koja će poboljšati vaš seksualni život seks TKO BI REKAO? Činjenice o seksu koje će vas jako iznenaditi
Hrvatska rukometna reprezentacija
Jeste li znali?
Zašto bi Kauboji mogli postati Dizelaši i zašto su Crnogorci i Makedonci zapeli za lavove?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Thc
  Thc:

  Netko za takav glupi clanak dobije placu...............

 • SoloHan:

  Ovo je odvratno stereotipno novinarstvo totalno u neskladu s istanbulskom konvencijom, odmah da ste nadopisali kao istospolnom partneru češkat pozadinu

 • prajdali100:

  Svaki dan na ovom portalu neki članak o penisu, vagini, g- točki, masturbaciji, orgazmu.....što je vama ??? Na ovom svijetu postoje jako uspješni ljudi, priroda, prekrasne biljke i životinje............kapirate !