Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNE USPJEHA

Muškarci, savjet! Evo kako možete zadovoljiti svoje partnerice

Ilustracija
Thinkstock
15.05.2018.
u 20:28

Svatko ima stvari koje im manje ili više odgovaraju "u krevetu", ali postoji nekoliko poprilično univerzalnih pravila s kojima bi se gotovo svaka seksualno aktivna žena složila.

Svatko ima stvari koje im manje ili više odgovaraju "u krevetu", ali postoji nekoliko poprilično univerzalnih pravila s kojima bi se gotovo svaka seksualno aktivna žena složila. Ako želite omogućiti bolji seks svojoj partnerici, pročitajte nekoliko savjeta.


 

Partnericu također treba zadovoljiti

Žena nije tvoja ruka ili bilo koja druga masturbacijska pomoć. Nemojte samo koristiti žensko tijelo dok ne doživite orgazam, a zatim se prebaciti i pretpostaviti da je i njoj izvrsno, jer to ne funkcionira na taj način. Biti dobar partner znači uložiti jednak napor kako bi i jednoj i drugoj strani bilo fantastično tijekom seksualnog odnosa. 

Koristite zaštitu

Budite uvijek spremni i pretpostavite da žene žele seks s kondomom, ako se prije odnosa niste drukčije dogovorili. Naime, korištenje zaštite omogućuje ženama da se lakše opuste, a time i lakše dođu do "vrhunca". 

Orgazam

 Seks ne smije završiti samo s muškim orgazmom - pogotovo ako žena nije imala nijedan. Ako ćete biti previše iscrpljeni nakon vlastitog orgazma, pobrinite se da ona prije odnosa doživi vrhunac. 

Čisti krevet

Uistinu se teško opustiti i uživati ako osjetiš da ležiš na nečijim prljavim plahtama okupanim znojem, prljavštinom i kojekavim drugim stvarima.

Predigra

Zapamtite da ovdje nije riječ o utrci, ne morate prvi doći do cilja! Malo strpljenja će vam donijeti samo dobre stvari. Osim toga, ako je orgazam jedina stvar koja ti je bitna u vezi seksa, onda ga omogući i drugoj strani.

Realna očekivanja

Pornografski seks je cool i sve, ali seks u stvarnom životu nije uvijek takav. Prestanite se ponašati kao tinejdžeri koji pokušavaju ostvariti seksualne snove koje su vidjeli na XY stranici, a više pozornosti posvetite željama svojih partnerica. Tko zna, možda će vas i one iznenaditi?

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Thc
Thc
21:07 15.05.2018.

Netko za takav glupi clanak dobije placu...............

SO
SoloHan
23:38 15.05.2018.

Ovo je odvratno stereotipno novinarstvo totalno u neskladu s istanbulskom konvencijom, odmah da ste nadopisali kao istospolnom partneru češkat pozadinu

PR
prajdali100
22:57 15.05.2018.

Svaki dan na ovom portalu neki članak o penisu, vagini, g- točki, masturbaciji, orgazmu.....što je vama ??? Na ovom svijetu postoje jako uspješni ljudi, priroda, prekrasne biljke i životinje............kapirate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije