Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez ustručavanja

Muškarac se požalio: 'Supruga želi da se djeca školuju kod kuće, a ja mislim da je preglupa da bi ih podučavala'

Shutterstock
13.11.2020.
u 09:30

"Djeca postavljaju razna pitanja, a ona im kaže da treba provjeriti na Googleu ili da pričekaju dok se ja ne vratim kući", požalio se muškarac anonimno

Jedan se Britanac anonimno javio u rubriku sa savjetima na portalu Mirror, gdje je napisao da je zabrinut jer mu je supruga, zbog neizvjesnosti zbog pandemije koronavirusa, djecu odlučila školovati kod kuće. Muškarac se nije pretjerano suzdržavao, pa je jednostavno napisao kako misli da je njegova supruga 'za to preglupa'.

O sebi je napisao da je diplomirao marketing i da se trenutno bavi s financijama. Čim su se supruga i on vjenčali, kaže, složili su se da ona neće raditi, već će biti kod kuće s djecom.

- Ona je napustila kozmetičku školu, to dovoljno govori. Ali osim toga je nevjerojatno draga žena i od početka sam znao da s njom želim djecu - kaže. 

- Međusobno se nadopunjujemo i super nam je tako, a pomogla mi je puno i u karijeri i bez nje ne bih postigao sve što jesam - priznaje.

Foto: Shuttershock

I premda su se, kaže, dogovorili da će pričekati do kraja godine da vide kako se pandemija razvija i što će biti sa nastavom, nju je ta neizvjesnost izluđivala pa je odlučila da će djecu; osmogodišnjaka i desetogodišnjakinju, školovati sama kod kuće.

Prvi hrvatski trgovački lanac otvorio novi prodajni centar

1/3

Njemu se ta ideja, priznaje, niti malo ne sviđa jer, kako piše, ne misli 'da će ona biti baš dobra učiteljica i da će uopće djeci moći pomagati sa školskim gradivom'.

- Djeca postavljaju razna pitanja, a ona im kaže da treba provjeriti na Googleu ili da pričekaju dok se ja ne vratim kući - žali se muškarac. Nije to ništa teško, dodaje, ali nismo svi stvoreni za podučavanje.

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL

- Bojim se naravno da se djeca ne razbole ako idu u školu dok traje pandemija, ali me iskreno puno više plaši pomisao da ih podučava netko tko o tome ne zna ništa - dodao je tata iskreno.

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine ✨ Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine ✨ Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču ❤️

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine ✨ Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču ❤️

Objavljuje Večernji list u Ponedjeljak, 9. studenoga 2020.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije