Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pita mladić na Redditu

Muškarac se požalio: 'Kolegica s posla je trudna i svima govori da sam ja otac, a između nas ništa nije bilo'

Trudnica - ilustracija
Pixabay
05.05.2021.
u 15:30

"Ona se inače znala šaliti da smo nas dvoje 'supružnici s posla', jer se dobro slažemo i često smo skupa u smjeni. To mi nije smetalo, ali sad je pretjerala", piše on

Jedan se anonimni muškarac nedavno na Redditu požalio da trudna kolegica s posla svima govori da je on otac njenog djeteta, a iako je par puta rekla da se 'šali' i premda svi znaju da je on već dugo u sretnoj vezi, neki su joj počeli vjerovati...

- Radim u jednoj manjoj trgovini, a tu kolegicu poznajem već dvije godine - napisao je anonimni mladić na Redditu.

Ona se inače, kaže, i prije znala našaliti da su njih dvoje 'supružnici s posla', jer se dobro slažu i uvijek su skupa u istoj smjeni, što mu nije smetalo, ali sad misli da je pretjerala.

- Zatrudnjela je prije pet mjeseci, a budući da nije u vezi, pretpostavljam da planira sama odgajati dijete. Već se na početku trudnoće počela šaliti da sam ja 'tatica', pa me tako i zove pred svima - ispričao je, a nedavno mu je, kaže, pred drugim kolegama ozbiljnim tonom rekla 'neka se potrudi raditi više i neka bude koristan, kad ona već nosi njegovo dijete...', prenosi Mirror.

Nedavno je, dodao je, ostao sam s jednim kolegom pred kraj radnog vremena, a on ga je pitao 'Ozbiljno, ti si tata?'.

- Sad se već svi pitaju jer je to rekla i puno puta kad ja nisam bio prisutan, što mi smeta jer među nama nema baš ničega, a ja sam već pet godina u vezi - rekao je.

Zagrebačka influencerica bujnih oblina tvrdi kako nikad ništa nije operirala

Trudnica - ilustracija
1/8

Zato joj je nedavno kad su ostali sami rekao da prestane to ljudima govoriti, što je nju jako uzrujalo...

- Bila je jako iznenađena i uzrujana, ponovila je par puta da se 'samo šalila' i da je ne moram zbog toga napadati i otišla- ispričao je, a i drugi su vidjeli njihovu raspravu, pa s njim više ni ne razgovara jer ju je 'pred svima osramotio'.

- Ne znam jesam li pogriješio, ali zasmetalo me što se zeza s takvim stvarima i kad mene nema - kaže mladić, a njegov je post komentiralo više od 500 ljudi koji su se uglavnom složili da je u pravu.

- Kakva je to šala, lagati i okolo govoriti ste spavali skupa?... Ja bih je prijavio - napisao je jedan Reddit korisnik, a drugi su uglavnom rekli da ga je 'njena zezancija mogla stajati veze ili posla'...

- Osim toga, neprikladnim je šalama stvorila neprijateljsko radno okruženje - zaključio je netko u komentarima.

Mladić pokazao kako izgleda alergija na boju za kosu! Ne zaboravite testirati jeste li alergični.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije